Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: „Vreau să fac performanță la Târgu Mureș”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.11.2014

Campion național în România cu CSU Asesoft Ploiești, conducătorul de joc bosniac, Filip Adamovic, a fost prezentat oficial la noua sa echipă, BC Mureș Târgu Mureș. Liber de contract, fundașul s-a antrenat în ultima perioadă cu Igokea din țara sa natală, iar acum a ajuns în curtea „tigrilor”.

Cunosc bine baschetul românesc și îi știu pe câțiva dintre noii mei coechipieri. Vreau să fac performanță la Târgu Mureș. Mulțumesc președintelui și antrenorului pentru faptul că m-au adus aici. Știu și istoria clubului, sper să repetăm acele rezultate. Am 26 de ani, exact vârsta cea mai bună pentru baschet, vreau să arăt de ce sunt în stare. Băieții m-au primit foarte bine, este o atmosferă foarte bună în echipă”, a declarat baschetbalistul în cadrul unei conferințe de presă. 

Adamovic a semnat cu gruparea ardeleană până la sfârșitul sezonului, cu opțiunea de prelungire a contractului. De asemnea, acesta are toate actele în regulă și va putea debuta în alb și albastru în etapa din weekend, atunci când Mureșul dă piept pe teren propriu cu „lanterna roșie” Universitatea Cluj.  

*Foto: Răzvan Păsărică (Fotoreporter TotalBaschet)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!