Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 4 interzis fanilor. Afirmaţia lui Lecca are acoperire!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.02.2012

Joi, 16 februarie, a avut loc confruntarea dintre BC PH Miercurea Ciuc şi "U" Mobitelco Cluj-Napoca contând pentru etapa cu numărul 12 a Diviziei A masculine de baschet. Jocul a fost transmis în direct de către postul Digi Sport, iar la final, Ştefan Lecca a anunţat fanii baschetului din Bucureşti că mai bine rămân acasă şi  se uită la TV la Final Four-ul Cupei României, deoarece în sală se va intra doar pe bază de invitaţii.

Total Baschet a luat legătura cu Liviu Puicu  care a negat aceste informaţii, afirmând că sunt şi locuri libere rezervate publicului.

În realitate, declaraţia lui Puicu se contrazice cu afişul pe care echipa organizatoare, adica CSM Bucureşti, l-a amplasat la intrarea în sală, respectiv prin Bucureşti. Dovada se află în poza următoare:

6 comentarii la aceasta stire:
  • crysty1970 :

    MARE MINCINOS
    LIVIU PUICU E DUS CU PLUTA RAU DE TOT.......IN CE HAL DE SALA A AJUNS SA SE JOACE UN TURNEU DE ASEMENEA ANVERGURA....ORICUM PE CSM, I-A AJUTAT DESTINUL.....AU TERMINAT PE 4.....

    cu 12 ani în urmă (19.02.2012) Raspunde
  • forsberg :

    NU MARE ,URIAS
    Pe afis era scrisa asta pt a nu veni la sala decat cei apropiati,pcr-stii,adica tu care nu ai treaba cu CSM-ul vrei sa vezi meciurile te duci acolo vezi afisul si pleci acasa ,desi am inteles de la un prieten care a fost la meciuri ca se intra si fara invitatie la finala fiind chiar haos,festivitatea de premiere putea fi mai bine organizata si de o scoala generala.Inteleg de ce se implica autoritatile locale/judetene la Pitesti,Timisoara,Oradea,Cluj au o traditie,suporteri,acolo oamenii sustin sprijinirea de catre autoritati a echipelor,dar la Bucuresti trebuie sa aibe unii o ocupatie,fara suporteri,fara traditie,in timp ce echipe ca Dinamo,Steaua,Rapid se "zbat" in baschetul masculin,echipe cu traditie,suporteri .Cum sa fie baschetul un sport popular in Bucuresti cand vezi asemenea mizerii,vezi afisul de mai sus.

    cu 12 ani în urmă (19.02.2012) Raspunde
  • forsberg :

    @Sabi Gherdan
    De ce nu-l intrebati pe managerul de la CSM Oradea ,ce parere are despre organizare,mai ales la finala mare !

    cu 12 ani în urmă (19.02.2012) Raspunde
  • forsberg :

    scuze
    Sabin si nu Sabi.

    cu 12 ani în urmă (19.02.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    invitatii
    Ma intreb unde sunt adevaratii suporteri care ma trimiteau "sa ma spanzur" cand ii faceam nesimtiti pe organizatori. Probabil se odihnesc , dupa ce au creat atmosfera "de neuitat" de la FF. PETRACHE , cred ca tu ar trebui sa emigrezi , dar nu in lumea civilizata. Si ai putea sa mai iei si vreo cativa preieteni cu tine. TE MAI SUPORTI?

    cu 12 ani în urmă (19.02.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Rusine !!!
    O organizare de toata jena. Interesul suporterilor oradeni pentru acest eveniment a fost unul destul de mare atata timp cat in jur de 50-60 de persoane vroiau sa faca deplasarea la Bucuresti intr-un cadru organizat . Dar....unde sa mergi...cand dinspre capitala nu venea nicio declaratie oficiala privind numarul de locuri din sala...nu se stia OFICIAL cate locuri vor reveni fiecarei echipe...etc. Iar sa faci un drum de 600 de km pe aceste conditii meteo si sa te trezesti in fata salii ca nu mai sunt locuri...si sa vizionezi meciul la cantina federatiei...vizavi de arena...am renuntat. Felicit galeriile Timisoarei si Argesului ca au reusit sa ajunga acolo si sa isi sustina echipele. Vreau sa ii felicit deasemenea si pe baietii de la CSM Oradea pentru locul 3 !!!

    cu 12 ani în urmă (19.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!