Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final 8-ul Cupei României se dispută la Cluj-Napoca

Final 8-ul Cupei României se dispută la Cluj-Napoca

Joi, 11 februarie, a avut loc atribuirea turneului final a Cupei României și tragerea la sorți a duelurilor din această competiție. Conform informațiilor Baschet.ro, Final 8-ul ar urma să se dispute la Cluj-Napoca, în BTarena. Este al treilea an consecutiv în care orașul de sub Feleac găzduiește turneul final al Cupei României.

Iată care vor fi confruntările din sferturile de finală ale Cupei, programate pentru ziua de 6 martie:

Sfert 1: BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca
Sfert 2: CSO Voluntari – BCM U Pitești
Sfert 3: SCM U Craiova – CSA Steaua București
Sfert 4: SCM Timișoara – CSM CSU Oradea

În semifinale, situația stă în felul următor:

Semifinală 1: BC CSU Sibiu/U-BT Cluj-Napoca – SCM Timișoara/CSM CSU Oradea

Semifinală 2: CSO Voluntari/BCM U Pitești – SCM U Craiova/CSA Steaua București

Semifinalele vor avea loc în 7 martie, urmând ca finala să se joace în 9 martie.

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    dragan
    se plange de cel mai nefavorabil tablou. U ce sa mai zica, din sferturi cu cea mai in forma echipa, in afara de ei insisi? :)
    apoi SF probabil oradea si finala voluntari? Daca ajung pe acolo...

    cu 3 ani în urmă (11.02.2021) Raspunde
  • pipzn :

    Mda
    Eu cred ca cel mai accesibil parcurs pana in finala il are ..... Craiova (daca va face meciuri la fel de bune ca pana acum in editia aceasta de Cupa Romaniei)

    cu 3 ani în urmă (11.02.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    în martie vrem Cupa și în mai vrem Campionatul
    "U și Sibiul, pornește ca favorite", asta ca să-l parafrazăm pe celebrul Tata Puiu, un om de sport deasupra tuturor sporturilor naționale... Revenind la concret suntem în postura care ne place: avem șansa a doua, jucăm fără presiune, adversarii ne privesc de sus, iar "Împăratul" Achim și-a motivat "felinele" din vestiar după ce le-a sporit setea de victorie printr-o serie mai lungă de eșecuri tactice care ne pastrează atât în Europa cât și în plasa liderului pentru partea a doua a sezonului, dovedind încă o dată că este pe bunădreptate cel mai titrat antrenor de baschet român în activitate, cel mai versatil tactician și cel mai longeviv tehnician. Practic suntem contemporani cu ascensiunea Sfântului Imperiu Orădean de Disciplina Baschet, asistăm la începutul unui "mileniu" de dominație sportivă a baschetului orădean, în care noua sală polivalentă va fi neîncăpătoare după primele victorii care vor lovi mai rău ca un trăznet spre uluirea adversarilor!

    cu 3 ani în urmă (11.02.2021) Raspunde
  • tardelli :

    Yep
    La care este usor pe partea asta de tablou? Sibiu-U ; Oradea-Timisoara... Pe partea cealalta pare ca orasul-sat are drumul mai lin...

    cu 3 ani în urmă (11.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!