Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FINALA 2012. Arbitrii Meciurilor 3 și 4

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
22.05.2012

Meciul 3 al finalei Diviziei A la baschet masculin - ediția 2011/12, ce opune echipele CSU Ploiești și BC Timișoara, va fi oficiat de o brigadă de arbitri alcătuită din următorii: Marius Ciulin, Fabiana Nițu, respectiv Laszlo Bukuresti. Comisar delegat din partea FR Baschet este Radu Drăgănescu. Partida se dispută miercuri (23.05), la Brazi, cu începere de la orele 20:00.

Meciul 4, programat să se desfășoare 24 de ore mai târziu în aceeași locație, va fi condus de către Marius Ciulin, Fabiana Nițu și Ciprian Stoica. Comisar delegat este același Radu Drăgănescu.

De notat că arbitrii Doru Vinaşi, Alexandru Olaru, Laurenţiu Grigoraş, Mircea Şerban şi Marius Udrică sunt plecați la un clinic internațional în desfășurare între 23-26 mai, la Munchen. În plus, Alin Mircea Faur nu este eligibil, fiind originar din Timișoara.

10 comentarii la aceasta stire:
  • Dani :

    PENIBILI..
    A fost scandal in primele meciuri cu acesti "arbitrii " si tot ei sunt delegati..asta spune multe despre corectitudine si profesionalism

    cu 11 ani în urmă (22.05.2012) Raspunde
  • be fayr :

    Stop
    Va rog frumos pentru binele si frumusetea baschetului LASATI ARBITRII IN PACE. nu mai puneti presiune pe echipa, lasati jucatorii de la timisoara sa isi vada de echipa si de jocul lor. trebuie sa intre concentrati pe teren cu gandul doar la joc. arbitrajul la primele doua jocuri a fost unul ok, cu greseli dar ok si mai ales corect. iar cei care incearca sa justifice un eventual esec ar fi bine sa taca si sa lase echipele sa joace.

    cu 11 ani în urmă (22.05.2012) Raspunde
  • dorutim :

    Arbitrajul nu va fi corect!
    Din pacate este foarte clar cine va castiga si cum. Arbitrajul prestat de Ciulin este atat de vizibil partinitor ca nu are rost sa joci. Ar fi trebuit sa fii la sala, sa vezi cu ochii tai si sa apreciezi singur. chiar daca sunt fan Timisoara, recunosc cand gresesc ai nostri. In primul meci arbitrajul a fost execrabil si urat, iar in al doilea meci nu a mai fost nevoie de arbitraj, ca baietii nu s-am mai regasit. Sunt sigur ca vor incerca sa joace, dar in conditiile arbitrajului primului meci, nici Lakers nu ar invinge pe Asesoft... S-a fluierat pana si privirea directa, nu doar atingerea adversarului. Fii obiectiv! Iar invers nu s-a vazut nimic, nici faulturile dure, nici antisportivele.

    cu 11 ani în urmă (22.05.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    penibili?
    @dani, ai pus "arbitrii" intre ghilimele intentionat ca sa evidentiezi faptul ca nu stii cand se scrie cu 1 i si cand se scrie cu 2? @dorutim eu zic ca tu ar fi trebuit sa fi in fata unui televizor si sa vezi mai clar, eventual ceva reluari.. ca sa vezi ce partinitor a fost arbitrajul..

    cu 11 ani în urmă (22.05.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    evidenta
    @ineacsu, el a pus ghilimele, dar tu, Brutus, dai sfaturi? Mai bine da exemplu!

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești ineacsu :

    @mira
    vezi ca ai mai dat o data cu batu-n balta :). mi-ai mai atras tu atentia. daca tot esti pe net foloseste-l pe google. nu sunt genul cara vaneaza greselile gramaticale pe google dar daca atragi atentia cuiva macar gandeste inainte.

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    @ineacsu ;)
    Pai tot n-ai invatat lectia (ca zici ca te-am mai atentionat)? Cred ca google e prea sofisticat, o gramatica de-a IV-a e de ajuns ca sa stii citi 'i' pui (e.g. 'sa fi in fata unui televizor' citat din clasicii in viata, vezi mai sus cu 2 comentarii). Deci cum ramine cu bita si gindirea?! ;)

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Rusine Ciuline
    Ce-a facut Ciulin la Timisoara a fost jaf la drumul mare. El si cu Grigoras au ramas sa duca mai departe apucaturile unuia Banica. Am puterea sa recunosc ca Asesoftul este poate cea mai buna echipa din Romania la ora actuala dar ELBA i-a batut si are puterea sa-i mai bata in conditii corecte. Renumele de ASEHOTII si l-au dobandit din pacate pe merit si nu stiu cata valoare au si cata satisfactie aduc titlurile castigate in aceasta maniera. Despre niste slugi ca Ciulin (cacofonia e meritata)si Grigoras n-are rost sa mai vorbim, ei sunt niste neica- nimeni tolerati de mai marii Federatiei pentru ca sponsorul sa nu se supere si sa nu mai cotizeze.
    Ideea cuiva de pe acest forum, ca acesti hoti de arbitii sa fie imbracati in echipamentul Asehotilor pentru a nu se mai crea confuzie mi se pare foarte corecta.
    Pentru iubitorii de baschet, clasamentul adevarat de anul acesta incepe cu ELBA Timisoara, continua cu celelalte echipe si are ca pozitie separata ,,niste hoti'' nu niste tarani

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde
  • dorutim :

    din pacate
    Din pacate eu merg la meciuri in sala si nu am vazut la tv meciurile sau reluarile fazelor controversate. Asa cum am vazut si atunci, raman la parerea ca in primul meci s-a practicat o ofensiva si discretionara "pedepsire" unilaterala a Timisoarei, care s-a vazut obligata sa lupte in inferioritate fizica cu un adversar mobilizat in mod invers, care a jucat agresiv, la limita regulamentului si peste... Au fost sanctionate faulturi inexistente iar altele evidente au ramas nesanctionate, fapt care a indus o stare de nervozitate si de frustrare, iar moralul jucatorilor timisoreni a fost grav afectat, iar dupa asta coroborata cu ineficienta ofensiva au dus la savarsirea de greseli sancionate pe drept cuvant....

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde
  • vinsanity :

    Hai LEII!!!
    Din pacate pentru Timisoara d-nul Ciulin stie atat de bine cum trebuie furat un meci, incat daca la sfarsitul acelui meci te pui sa vorbesti si sa dai declaratii pe la lume cum ca ai fost furat devi cel putin penibil penibil. Este si cazul primelor 2 meciuri. Iti da niste decizii la care nu te astepti si acest lucru te scoate din minti, iar ca jucator apoi esti varza, joci prost, cu frica sa nu primesti fault etc, si astfel rezulta cele 2 jocuri atat de prost gestionate de Timisoara. IMPORTANT pentru timisoareni este sa se concentreze doar la joc si sa ignore arbitrii. E aproape imposibil, dar aici se vad adevaratii campioni. Eu cred in cel putin o victorie la Ploiesti.

    cu 11 ani în urmă (23.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!