Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Finala României se va reedita în grupele FIBA Europe Cup

Finala României se va reedita în grupele FIBA Europe Cup

BC CSU Sibiu și CSM Oradea, cele mai bune două echipe ale sezonului trecut în LNBM, se vor întâlni în Grupa D a FIBA Europe Cup. Orădenii au pierdut în prima rundă de calificare a Basketball Champions League, fiind eliminați de campioana Ungariei, FALCO. 

În grupa D, alături de cele două finaliste ale LNBM, se vor afla Bahcesehir (Turcia) și echipa care va pierde turul al doilea din BCL dintre Fribourg Olympic (Elveția) sau Telekom Basket Bonn (Germania). Elvețienii de la Fribourg au trecut într-o manieră spectaculoasă de Inter Bratislava, campioana Slovaciei. După ce au pierdut în deplasare la 15 puncte (67-82), elvețienii au întors rezultatul și au învins în retur cu 39 de puncte diferență (89-50).

Bahcesehir se află în fața debutului în competițiile europene. Formația din Turcia a terminat pe locul 9 în Superliga turcă.

Competiția în care iau startul 32 de echipe va debuta pe 23 octombrie. Cele două echipe românești se vor confrunta chiar în prima etapă, la Oradea.

*foto: BC CSU Sibiu

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu /z/z/z :

    Trist
    Mare ghinion, in special pentru baschetul romanesc. In primul rand oradenii au ratat participarea intr-o competitie superioara, iar acum am nimerit in aceeasi grupa si va trebui sa ne eliminam intre noi.

    cu 4 ani în urmă (21.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!