Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flaviu Stoica: "În România sunt cluburi cu un buget fără limită"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.03.2012


Foto: csufans.ro

Vineri dimineaţă la Sibiu a avut loc o conferinţă de presă premergătoare partidei dintre CSU Sibiu şi BC Timişoara. La această întâlnire cu presa a participat şi Flaviu Stoica, cel care a înfiinţat clubul CSU.

Acesta spune că în momentul de faţă şansele sibienilor la playoff sunt nule, iar acest lucru nu se datorează doar situaţiei din ultimele etape. De asemenea acesta a vorbit şi despre bugetul unor echipe din Divizia A masculină de baschet.

Părerea mea este că şansele la playoff sunt minime, aproape nule. Şansele nu sunt diminuate acum ci au fost un an care a început un pic mai ezitant. Se întâmplă în performanţă şi în campionatul acesta echilibrat. Au apărut echipe cu jucători foarte buni, au apărut cluburi bogate, un lucru care nu trebuie să-l neglijăm. Au apărut oraşe cu interes pentru baschet. Din câte ştiu eu sunt oraşe şi cluburi fără buget, adică nu au limită ceea ce nu este concurat. Să sperăm că de la anul lucrurile se vor rezolva şi pe plan local. Eu vreau să atrag atenţia, este atât de greu să începi ceva şi să construieşti până la mare performanţă, cum a dus Mircea Vulc la un moment dat, să aibe 2 titluri de campion naţional ceea ce e formidabil la un joc de echipă. Anul acesta nu se intră în playoff şi dacă se intra, ce era ? Erau vreo 3-4 meciuri în plus, cheltuieli foarte mari pentru un loc 8 care nu spune absolut nimic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!