Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuşte: "Victoria ne ajută în special pentru moral"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.01.2012

Fără Adrian Tudor şi Jason Forte, doi jucători de bază din angrenajul echipei antrenate de Sekulovic, BC Mureş Târgu Mureş a izbutit să spulbere campioana en-titre a României, chiar în propiul fief. Sâmbătă seara, BC Mureş a câştigat confruntarea cu scorul de 76-54, la capătul unui meci aflat la discreţia oaspeţilor.

Într-o declaraţie acordată site-ului ziuadecj.ro, Flavius Lăpuşte este de părere că victoria este foarte importantă pentru moralul echipei mureşene.

Am revenit cu emoţii la Cluj. Victoria ne ajută în special pentru moral, având în vedere că avem şi patru accidentaţi. Noi am pregătit meciul foarte bine, dar norocul nostru a fost că "U" a prins o zi mai proastă. Am avut aproape în permanenţă o distanţă mare pe tabelă şi ei nu au mai putut-o recupera.

Fostul jucător al grupării de pe malul Someşului a terminat partida cu 5 puncte înscrise.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!