Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fleșeriu, înainte de debutul în campionat: „Am așteptări mari de la meciul ăsta”

Fleșeriu, înainte de debutul în campionat: „Am așteptări mari de la meciul ăsta”

BC CSU Sibiu debutează în noua ediție de campionat pe teren propriu, în compania lui BC Athletic Constanța. Galben-albaștrii își doresc să înceapă sezonul cu o victorie care să continue seria succeselor obținute în Cupa României.

Dan Fleșeriu a prefațat duelul cu trupa constănțeană, vorbind atât despre obiectivele pe care le are pentru elevii săi, cât și despre lotul adversarei:

Suntem, în continuare, cu câteva probleme medicale. Vom aborda meciul la fel ca pe cel de la Ploiești. Din punctul nostru de vedere, trebuie să facem totul pentru a juca bine, în primul rând, și pentru a câștiga aceste meciuri chiar și într-o rotație scurtă. Constanța e o echipă aproape nouă, cu foarte multe transferuri față de sezonul trecut. Câțiva jucători tineri români au rămas la ei și s-ar putea să pună probleme mai mari și să fie o echipă mai bună decât sezonul trecut. Deocamdată mai avem mult de progresat la relațiile de joc, dar cred că suntem pe un drum pozitiv și am așteptări mari de la meciul ăsta. Să jucăm bine, în primul rând, și să obținem și victoria”, conform paginii de Facebook a sibienilor.

Meciul va începe la ora 18 și va putea fi văzut, în direct, pe FRB TV.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!