Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Muntean: "Mă bucur pentru provocarea care mi-a fost oferită"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.06.2012

Schimbare totală în ceea ce priveşte staff-ul echipei prim divizionare, Gaz Metan Mediaş. Gruparea de pe malul Târnavei Mari are, începând de joi, un nou antrenor principal în persoana lui Marcel Ţeneter, în timp ce Florin Muntean a fost desemnat noul director tehnic al echipei. Aceştia i-au înlocuit pe Ovidiu Teleabă respectiv Lucian Petraşcu.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, noul director tehnic afirmă că se bucură pentru provocarea pe care i-a fost oferită şi asigură fanii că la Mediaş se va face "o treabă foarte bună". Florin Muntean spune că nu vor fi schimbări radicale în ceea ce priveşte componenţa lotului şi că se va clădi o echipă puternică.

Poţi să confirmi noua funcţie, cea de director tehnic, la Gaz Metan Mediaş ?

Pot să confirm. Nu am semnat încă nimic, dar ne-am înţeles şi mă bucur pentru provocarea care mi-a fost oferită.

Crezi că îţi va place mai mult aceast rol decât cel avut în ultimele sezoane ?

Nu ştiu dacă îmi va place, încă nu am exercitat această funcţie însă sunt foarte entuziasmat şi vreau să facem o treabă foarte bună aici, la Mediaş.

Ce părere ai de aducerea lui Marcel Ţenter ?

Nu neaparat ca o condiţie, însă unul dintre motivele care m-au convins să accept a fost aducerea lui pentru că eu am mai lucrat cu el şi consider că e cel mai bun antrenor din ţară şi vom face o treabă foarte bună. Va fi săptămâna viitoare o conferinţă de presă în care vom anunţa oficial toate planurile noastre. Ne facem treaba şi încercăm să clădim o echipă puternică.

Va fi o schimbare majoră în ceea ce priveşte componenţa lotului ?

Nu neaparat. Pe majoritatea românilor şi străinii buni de anul trecut, dorim să îi ţinem. Ivanovici are contract, Titus are contract, Mitchel nu are încă contract, dar eu zic că ar dori să rămână. Am discutat cu el azi şi o să-i pregătim contractul. Am vorbit şi cu românii şi sunt dispuşi să rămână Tudor Dumitrescu şi Jucan.

Drăguşin este curtat de alte formaţii ...

Nu ştiu exact planurile lui. Noi sincer nu am vorbit cu el. În rest, suntem în căutări, ca toate echipele.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!