Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am arătat atitudine și un baschet bun la Oradea. Putem mai mult și vom munci să arătăm asta"

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
17.11.2015

Antrenorul nou promovatei Phoenix a caracterizat pentru TotalBaschet cum s-a văzut de pe banca tehnică evoluția echipei gălățene în partida cu CSM CSU Oradea, scor 78-87.

„Am jucat un baschet bun împotriva unei echipe de top din România, am înscris 78 de puncte, lucru mai puțin obișnuit pe terenul Oradei . Un joc care îmi dă încredere și mă bucur că au ajutat echipa românii: Pîrlog, Petică cât și Borșa. Cred că nesiguranța de la începutul jocului s-a datorat faptului că am început un pic diferit față de celelalte meciuri , mă refer aici la primul 5 însă trebuia să ne modelăm pe profilul adversarei. Felicit băieții și mă bucur că am arătat atitudine și pentru faptul că suntem o echipă demnă de apreciere din Liga Națională. Putem mai mult și vom munci mai mult pentru acest lucru”, a concluzionat tehnicianul gălățean.

În runda viitoare, Phoenix Galaţi va primi vizita celor de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!