Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Cred în dorința și motivația băieților de a face un joc bun”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.12.2017

 florin nini phoenix galati

Phoenix are un meci foarte greu în cea de-a 10-a etapă a Ligii Naționale în fieful campioanei naționale en-titre, U Banca Transilvania Cluj.

Cele două echipe s-au întâlnit de șase ori, clujenii conduc cu 5-1 la general și pornesc din nou ca favoriți.

„Un meci în care nu suntem în formula completă, ceea ce ne face și mai dificilă situația. Orice meci împotriva Clujului este greu, ei fiind o echipă redutabilă, campioana în exercițiu și fiind angrenată și în competiția europeană. Nu pot decât să îi felicit și să le urez succes. Noi trebuie să ne facem jocul nostru și să dăm o replică cât mai serioasă pentru o echipă ca cea a Clujului. Cred în dorința și motivația băieților de a face un joc bun”, a declarat Florin Nini, antrenorul principal de la Phoenix.

Partida U BT Cluj – Phoenix Galați se joacă astăzi, de la ora 17.15, și va fi transmisă pe Digisport 2.

*foto: Sportul Ilustrat

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!