Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini, Dan Ioan și Cezar Bărăgău vor face parte din staff-ul echipei naționale

Florin Nini, Dan Ioan și Cezar Bărăgău vor face parte din staff-ul echipei naționale

În cursul zilei de joi, 28 octombrie, Federația Română de Baschet a anunțat noua componență a lotului de seniori al țării noastre. De asemenea, echipa masculină are un nou antrenor: Dragan Petricevic.

Conform unitedhoops.ro, din staff-ul naționalei vor mai face parte trei oameni: Florin Nini (antrenor secund), Dan Ioan (scouter) și Cezar Bărăgău (antrenor de pregătire fizică).

Nini este antrenorul principal al lui CSM Galați, Ioan este secundul lui Sașa Ocokoljic la CSO Voluntari, iar Bărăgău este preparatorul fizic al Științei București.

România luptă pentru calificarea în preliminariile Campionatului European de Baschet din 2025, împotriva lui Luxemburg și Albaniei. Primul meci va avea loc în 28 noiembrie, în Luxemburg. Apoi, în 24 februarie, România va primi vizita Albaniei, urmând ca, în 30 iunie, să o întâlnească pe Luxemburg, pe teren propriu.

Noul lot al naționalei poate fi consultat la următorul LINK.

*foto: Facebook – CSM Galați

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!