Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Focșani găzduiește un nou turneu din LNBM

Focșani găzduiește un nou turneu din LNBM

În perioada 27-28 martie, Focșani găzduiește din nou un turneu de LNBM. CSO Voluntari, Athletic Constanța și CSM Miercurea Ciuc vor face deplasarea în județul Vrancea. 

Programul turneului:

Sâmbătă, 27 martie

CSM Focșani - CSO Voluntari (ora 17:00, FRB TV)

CSM Miercurea Ciuc - Athletic Constanța (ora 20:00, FRB TV)

Duminică, 28 martie

Athletic Constanța vs. CSM Focșani (ora 16:00, FRB TV)

CSO Voluntari vs. CSM Miercurea Ciuc (ora 20:00, FRB TV)

CSO Voluntari este cea mai bine clasată formație de la acest turneu. Ilfovenii ocupă locul 4 în clasament cu 11-5 la general. Proaspăta câștigătoare a Cupei României a găzduit primul turneu din retur și a reușit să câștige două din cele trei partide jucate. Devoe Joseph a arătat poftă de joc la ultimele partide jucate, baschetbalistul american a terminat partida cu Steaua, partidă ce poate avea un rol important în economia clasamentului, cu 28 de puncte (9x3 puncte).

Gazdele de la CSM Focșani ocupă locul 9 în clasamentul la zi cu un bilanț de 5-11. Focșănenii și-au îndeplinit obiectivul la primul turneu din retur și au reușit să dispună de CSM Miercurea Ciuc. Veteranul Milos Pesic este cel mai bun marcator al echipei cu o medie de 16,4 puncte pe meci. 

CSM Miercurea Ciuc a avut evoluții oscilante în cadrul turneului de la Pitești. Echipa din Harghita are doar două victorii în actuala stagiune a LNBM. Mai mult de atât, trupa antrenată de Botond Laszlofy va aborda turneul de la Focșani fără Miles Bowman și Dainius Chatkevicius, jucători ce se pare că și-au reziliat contractul și au părăsit teritoriul României. 

BC Athletic Constanța este singura echipă din competiția internă ce nu a făcut încă cunoștință cu victoria. Totuși, trupa antrenată de Alexandru Olteanu a demonstrat în câteva rânduri că poate pune mici probleme echipelor mai bine cotate. Cu medii statistice de 15,4 puncte, 5,1 recuperări, 5,1 pase decisive și 15,4 la eficiență, americanul Siler Joseph Schneider este unul dintre cei mai productivi jucători din actuala ediție a LNBM. 

*foto: facebook CSM 2007 Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!