Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FORUM. Mai aveți doar 6 ore pentru a paria pe Oradea - Cluj!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.02.2012

Cu excepția meciului dintre CSM Oradea și U Mobitelco, care va avea loc diseară, și a întâlnirii dintre Poli Iași și Dinamo, care s-a încheiat cu victoria dinamoviștilor, etapa a XX-a a Diviziei A a fost amânată din cazua condițiilor meteo din acest weekend.

Astfel, aveți mai mult timp la dispoziție pentru a paria pe partidele din cadrul acestei runde. Nu trebuie să ratați însă șansa de a vă expune opinia și în privința duelului dintre CSM Oradea și U Mobitelco, care va începe peste doar câteva ore.

Orădenii pornesc cu handicapul statisticii ultimelor sezoen, însă, de această dată, au de partea lor omogenitatea lotului și lipsa jucătorlir accidentați, lucru care nu se poate spune și despre adversari.

Cine credeți ca va învinge?

Spuneți-vă părerea aici și intrați în cursa pentru premiile puse în joc la concursul nostru!

Succes!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!