Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. CSU Atlassib Sibiu și-a prezentat noul echipament de joc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
27.08.2015

Foto: CSU Sibiu

CSU Atlassib Sibiu și-a prezentat miercuri (26.08) noul echipament de joc cu care va aborda stagiunea 2015/2016. Evenimentul s-a desfășurat în incinta Sibiu Shopping City, la magazinul noului partener al formației de pe Cibin. La întrunirea cu fanii și presa a fost prezent întregul staff tehnic sibian alături de componenții echipei cât și noul manager al Stelei CSM EximBank, Ionuț Georgescu. 

Pentru noi este o mare onoare să începem un parteneriat cu CSU Atlassib Sibiu. E un parteneriat în care ne punem mari speranțe și sincer, am realizat niște echipamente cu totul speciale și am pus mult suflet în ele. Vrem să vă aducă mult noroc. Vreau să vă urez mult succes și sper să ne vedem și anul viitor aici, tot așa, plini de încredere - a declarat Alexandru Hanea, managerul Andu.

 Plecăm la drum, împreună, în acest nou sezon competițional, și sperăm să fie un sezon încununat de succese. Suntem onorați să purtăm, în cadrul jocurilor pe care le derulăm, un echipament produs de un brand local, așa cum este Andu, și sperăm ca acesta să fie începutul unei lungi colaborări - a adăugat Horațiu Floca, co-președintele secției de baschet din cadrul CSU Sibiu.

Cu ocazia acestui eveniment partenerul echipei CSU Sibiu a pus în vânzare mai multe replici după noile tricouri oficiale ce pot fi achiziționate la prețul de 139 RON maieul.

Pentru mai multe poze accesați galeria foto!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!