Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. Gaz Metan Mediaș - CSU Ploiești în imagini

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.11.2011

Istoria partida dintre Gaz Metan Mediaș și CSU Ploiești din cadrul etapei cu numărul 8 a Diviziei A este cunoscută de toată lumea.

Gaz Metan a pierdut cu 0 - 20 deoarece în minutul 6 al partidei a introdus simultan pe teren 5 jucători străini. Cu toate că după această greșeală s-a cunoscut rezultatul final, meciul a continuat să se joace iar la final spectatorii prezenți în sală și cei ce au urmărit partida la TV au avut parte chiar și de o repriză de prelungiri. Faptul că nu a mai exista nicio miză a scăzut interesul pentru partidă însă cei interesați au avut ocazia să îi vadă la lucru pe jucătorii mai puțin folosiți în partidele oficiale.

Totalbaschet.ro vă prezintă astăzi, în subsolul acestui articol, o galerie foto de la partida de sâmbătă semnată de Daciana Codruța Frățilă.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sean :

    photograpy
    Nu vreau sa fiu rau, dar pozele astea sunt de toata jena. Mai bine si-ar vedea domnisoara de meseria ei, chelnerita. Cireasa de pe tort e in watermark: PhotograPY

    cu 12 ani în urmă (15.11.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!