Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Franjo Bubalo și Zack Henifin sunt noile achiziții ale lui BC Miercurea Ciuc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
18.07.2012

Franjo Bubalo și Zack Henifin (foto) sunt noile achiziții ale echipei BC Miercurea Ciuc, potrivit szekelyhon.ro.

Croatul Bubalo sosește de la formația din aceiași țară, Alknar Sinj. În sezonul 2011/12 el a bifat 29 prezențe cu medii de 13.2 puncte, 2.8 pase decisive și 2.2 recuperări cu 1.0 intercepții și 2.3 posesii pierdute în 29 minute pe meci.

Alkan Sinj a ocupat locul al 10-lea în sezonul trecut pe prima scenă a baschetului din Croația. De-a lungul carierei, Bubalo a mai jucat pentru Siroki și Brotnjo din Bosnia, respectiv Trogir, Mladost și Jolly în Croația.

Franjo Bubalo are 24 de ani, măsoară 1.94 metri și este fundaș.

În schimb, Zack Henifin este american și vine direct din colegiu. El a absolvit Western Washington University. Are 23 de ani și este originar din localitatea Bellingham.

A jucat doi ani pentru echipa acestei universități, denumită Vikings. În stagiunea 2011/12, Henifin a bifat 36 prezențe având medii de 10.6 puncte, 5.8 recuperări și 2.1 pase decisive în 27.9 minute pe meci.

Henifin evoluează pe postul de extremă și măsoară 1.96 metri.

Potrivit aceiași surse jucătorii Vita András și Lokodi Mátyás vor continua alături de BC Miercurea Ciuc. De asemenea, la prima echipă a clubului din județul Harghita au fost promovați Ábrahám Gellért, Héjas Botond și Kedves Pál.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!