Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș învinge cu doar 5 marcatori pe CSM-U Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
04.03.2015

Gaz Metan Mediaș a obținut a 9-a victorie în actualul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce a învins pe teren propriu pe CSM-U Oradea. Echipa de pe Târnava Mare s-a impus cu scorul de 97-88 la capătul unui meci extrem de disputat. După acest succes, Gaz Metan Mediaș rămâne în lupta pentru play-off și pune în același timp mare presiune pe CSM-U Oradea care poate pierde accederea în fazele eliminatorii ale campionatului.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale acestei partidei îl reprezintă faptul că cele 97 de puncte ale lui Gaz Metan au venit pe mână a doar 5 jucători. Practic, singurii jucători care au marcat pentru echipa medieşeană în această partidă au fost titularii: Gediminas Navickas, Niksa Nikolic, Maksim Kovacevic, Aliaksandr Pustahvar și Marko Djurkovic. Pe lângă aceștia, Ovidiu Teleabă i-a mai folosit doar pe Florin Popa și Nikola Siladji.

Maksim Kovacevic a înregistrat cel mai bun meci în echipamentul lui Gaz Metan. Sârbul sosit în această iarnă la Mediaș a terminat cu 25 de puncte marcate. Marko Djurkovic din nou în double-double. Cu 17 puncte și 12 recuperări, pivotul sârb a bifat al 9-lea double-double al sezonului. Aliaksandar Pustahvar, cel mai bun marcator al partidei cu 26 de puncte la care a adăugat și 7 recuperări. Gediminas Navickas a contribuit cu 17 puncte și 6 pase decisive iar lista marcatorilor Gazului a fost completată de Niksa Nikolic care a reușit 12 puncte plus 7 pase decisive.

La partida de la Mediaș, CSM-U Oradea s-a bazat pe o rotație formată din 10 jucători. Dintre aceștia, singurii care nu a marcat au fost Sergiu Pop și Rareș Pașca, primul a fost folosit de Cristian mai puțin de un minut în timp ce cel de al doilea a petrecut 12 minute pe parchet.

foto: Vlad Filipaș

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Oradea
    Nu imi dau seama ce se intampla acolo. In orice caz, mai au sanse la PO

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    jucam prost
    In tot acest retur nu cred ca am facut un meci bun. E clar ca acesta e principalul motiv. Dupa care urmeaza indisponibilitatile. Nu are sens sa mai vorbim de cei vechi (Gutoaia, Tibarna, Popescu, Hatten) dar la fiecare meci apare ceva. Ieri nu au jucat Pantic si Vlahovic (gripati) iar Subotic si Krapic au fost incerti. Calificarea in play-off e la indemnana echipei dar la cum joaca nu vad cum reusim.

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea bigone :

    Vlahovic
    in articolul aparul pe CSM Oradea apare ca si marcator Vlahovic cu 6 pct. pe foaia de joc nu apare ????
    a jucat baiatul asta sau nu?

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea bigone :

    Vlahovic
    de asemena este o neconcordanta intre pct.marcate de CSM Oradea si cele trecute pe foaia de joc....lipsesc 6 pct, ceea ce ma duce cu gandul ca Vlahovic a jucat!!!! si chiar a marcat cele 6 pct.

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    foaia oficiala
    Pe foaia oficiala nu apare si eu stiu ca el si Pantic erau indisponibili. O fi fortat si el ca si Subotic si a jucat dar s-a vazut cu ce rezultat.

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    dada
    Pantic si vlahovic au jucat ....pana una alta Gaz Metan a fost mai buna ieri...fara supare dar am invins in 5 oameni. Numai bine.

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    ai dreptate
    Nu contesta nimeni victoria Mediasului. La cum am jucat in ultima vreme nu bateam nici Timba si probabil ne chinuiam cu U. Neavand informatii de pe net eu am spus ce stiam inaintea meciului : ca avem 3 jucatori gripati si unul cu probleme la spate (am vazut doar o poza a foii oficiale si acolo Vlahovici nu apare deloc iar Pantic apare cu 0.00 la timp de joc).
    Inca o data va felicit la fel cum v-am felicitat si la meciul pierdut la Oradea.

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cronicaru :

    mersi
    Ms la fel. Cu siguranta voi va veti califica in playoff nu prea aveti cum sa nu o faceti...apropo cu cine mai aveti de jucat ? Ms si numai bine.

    cu 9 ani în urmă (05.03.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!