Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan Mediaș primește vizita lui CSM-U Oradea în manșa inaugurală din Cupa României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.09.2015

Gaz Metan Mediaș și CSM-U Oradea se întâlnesc pe Târnava Mare în prima manșă din turul întâi al Cupei României. Partida de la Mediaș este progrmată pentru marți (22.09) cu începere de la ora 18:00, în Sala Sporturilor. O dată cu această partidă se va da startul pentru ambele echipe în sezonul competițional 2015/2016.

Gaz Metan a fost ultima echipă din LNBM care și-a reunit lotul. Echipa condusă de Mihai Popa și Ovidiu Teleabă  are o lună de zile de ptegătire înaintea acestui start de sezon. Chiar și așa, medieșenii au reușit să dispute 6 meciuri de pregătire în această perioadă, însă fără să câștige vreunul. Gaz Metan a pierdut rând pe rând în fața lui CSU Sibiu, Dinamo București, BCM U Pitești, BC Mureș și SCM U Craiova în două rânduri.

CSM-U Oradea s-a reunit mult mai devreme decât echipa din Mediaș și a susținut 7 partide amicale, cu un blinață de 3 victorii și 4 înfrângeri.  Echipa condusă de Cristian Achim a învins pe MZT Skopje, Inter Bratislava, Szolnok Olaj și a cedat o dată tot în fața lui Szolnok Olaj dar și în fața lui Albacomp Fehervar, Energia Târgu-Jiu și U BT Cluj-Napoca.

Fața de ultima întâlnire în ambele echipe au apărut noutăți. La Gaz Metan Mediaș au sosit Robertas Grabauskas, Vaidotas Peciukas, Aleksandar Tishcenko, Bogdan Costa, Alin Andrieș, Dan Ioan și Cristian Corneanu în timp ce orădenii i-au înregimentat în această vară pe Sean Barnette, Uros Lucic, Will Franklin, Nemanja Barac, Andrei Mandache și Bogdan Nicolescu.

La Gaz Metan Mediaș va absenta Bogdan Costa, cel care a suferit o accidentare în perioada de pregătire. Jucătorul venit de la Timba Timișoara nu a evoluat în nici un amical al formației din Mediaș

Primul meci din turul întâi al Cupei României dintre Gaz Metan Mediaș și CSM-U Craiova va fi arbitrată de o brigadă de arbitrii formată din Laszlo Bukurești, Bogdan Podar 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!