Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan primește vizita celor de la CSM Oradea

Silviu Isailă

Silviu Isailă
03.03.2015

CS Gaz Metan Mediaș

Liga Națională

Etapa XXI

Miercuri, 4 martie

Sala Sporturilor Mediaș

CSM-U Oradea
8-11 Fișa meciului 11-9

Gaz Metan Mediaș și CSM Oradea se duelează miercuri, 4 februarie, cu începere de la ora 18.00, într-o partidă ce constă pentru etapa a 22-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Echipa antrenată de Ovidiu Teleabă continuă lupta pentru play-off. Medieșenii vin după o înfrângere pe teren propriu în fața campioanei CSU Asesoft, scor 74-77. Înainte acestei partide, ardelenii se află pe poziția 10 a clasamentului cu 27 de puncte.

De partea cealaltă, CSM Oradea vine la Mediaș după două înfrângeri consecutive. În ultima înfrângere, orădenii au cedat pe teren propriu în fața celor de la BC Mureș, scor 65-87, partidă în care Cristian Achim nu s-a putut baza pe Subotic și Pantic care au fost suspendați în urma conflictelor de la Târgu Jiu.

Istoricul confruntărilor anterioare este favorabil medieșenilor care s-au impus în 17 din cele 27 de partide disputate.

Această partidă este deschisă oricărui rezultat, medișenii își doresc victoria pentru a-și păstra șansele la calificarea în play-off, în timp ce orădenii doresc să pună capăt seriei de înfrângeri.

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!