Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gaz Metan primește vizita lui BC Mureș

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
24.01.2014

 

LNBM - Etapa a XV-a

Sala Sporturilor, Mediaș

25 ianuarie

20:00

Live Digi Sport 3

6-7 Fișa meciului 10-3

Gaz Metan Mediaș primește sâmbătă, 25 ianuarie, vizita lui BC Mureș Târgu Mureș, într-o confruntare din cadrul etapei a 15-a din LNBM.

Cu un lot decimat de accidentări, Gaz Metan încearcă să revină în primele 8 locuri după un tur dezamăgitor. Medieșenii ocupă poziția a 11-a în clasament, cu 6 victorii și 7 înfrângeri, însă au un meci mai puțin, partida cu CSU Ploiești din etapa trecută fiind anulată din cauza problemelor de efectiv ale acestora.  

Marcel Țenter nu o să se poată baza pe cel puțin trei jucători pentru acest joc. Andrei Mandache și Girgos Tsiaras s-au accidentat în primele două meciuri ale anului, în timp ce Liviu Dumitru are probleme la picior după eșecul cu Samara din EuroChallenge, 77-80.

De cealalată parte, BC Mureș este într-o situație mai bună. Formația lui Srecko Sekulovic face parte din cele 5 formații cu 23 de punct. Mureșenii au de disputat câte o restanță cu CSU Sibiu și CSM Oradea, însă au și un meci în plus, cel jucat în devans cu Farul Constanța. Etapa trecută, aceștia au învins pe SCM Craiova, 88-75.

În confruntările anterioare s-au înregistrat 15 victorii ale Gazului și 9 ale Mureșului. La Mediaș, alb-negrii au cedat o singură dată, în Meciul 3 al seriei de Play-off din sezonul trecut.

BC Mureș are trei jucători care au evoluat în trecut pentru trupa de pe Târnava Mare. Tudor Jucan, Ivan Ivanovic și Aleksandar Mladenovic au sosit la Târgu Mureș de la Gaz Metan, în timp ce Liviu Dumitru a făcut drumul invers.

Arbitrajul partidei va fi asigurat de Doru Vinași, Mircea Șerban și Sorin Drugău, iar observator delegat este Zoltan Raduly.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!