Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas la BC Mures!

Csiki Noémi, Adrian Micinic

Csiki Noémi, Adrian Micinic
06.12.2012

Foto: Andor Marton

Gediminas Navickas este noua achiziție a lui BC Mureș. Sportivul lituanian sosește tocmai de la ultimul adversar al alb-albaștrilor, CSM Oradea.

Sportivul baltic a bifat o singură prezență în acest sezon competițional. Aceasta s-a consemnat la Brazi, în confruntarea cu actuala campioană a României, CSU Ploiești. În vârstă de 27 ani, fundașul de 1.80 metri a bifat un minut de joc în respectiva partidă fără să puncteze.

Navickas a fost al 7-lea străin în lotul echipei bihorene, fiind păstrat în lot în condițiile în care William Franklin nu era complet refăcut la startul oficial al sezonului actual. De notat că Gedi a bifat 30 prezențe în sezonul precedent, atunci când a avut medii de 8.2 puncte, 2.6 recuperări și 2.0 pase decisive cu 0.8 intercepții și 1.1 posesii pierdute pentru un coeficient de 9.3 la eficiență.

Prin această legitimare, BC Mureș caută să-l înlocuiască pe croatul Matija Ceskovic, jucător ce și-a agravat starea de sănătate prin faptul că a forțat să joace în partida cu U Mobitelco Cluj, din etapa a 10-a. El are o accidentare la inghinali care e posibil să-l țină departe de teren pentru o perioadă mai îndelungată.

Acesta este primul extra-transfer al formației din Târgu-Mureș. Navickas ar putea avea drept de joc în etapa a 12-a, programtă la finele acestei săptămâni. BC Mureș primește vizita lui BCM U Pitești.

7 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    CSM Oradea
    Succes GEDI !

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Gedi
    Multumim Gedi, bafta in continuare. :)

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde
  • YMCA Tiger :

    lol
    transferat pentru o victorie la 36 de puncte :))

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Welcome!
    Sper ca în retur să "răzbune" faptul că în tur a fost uitat mai mereu în afara lotului. :))

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde
  • rodica lupusavei :

    transferat
    Pentru ca este un jucator bun,si sunt convinsa ca va ajuta mult echipa Muresului,asa cum a ajutat anul trecut CSM ORADEA.Conjunctura din acest sezon nu i-a fost favorabila,dar sunt convinsa ca-i va fi bine la Mures.Bafta multa GEDI si sanatate sa ai!

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mira :

    :(
    foarte rau ca l-au dat... mie imi placea mult de el! Gedi, we will miss you. Best of luck!

    cu 11 ani în urmă (06.12.2012) Raspunde
  • Alexandra 6 :

    aww
    felicitari Gedi , o sa ne lipsesti aici in Oradea dar sunt sigura ca ii va fii bine la Mures , totusi la Oradea trebuia ales intre el si Will si sunt de parere ca s-a facut alegerea corecta , asa cum a jucat la Oradea sezonul trecut sunt sigura ca va juca si la Mures daca nu mai bine ! Succes !!

    cu 11 ani în urmă (07.12.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!