Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gediminas Navickas:„ Noi nu suntem în cea mai bună formă în acest moment”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
09.10.2015

Gaz Metan Mediaș joacă primul meci pe teren propriu din acest sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin în compania lui U BT Cluj-Napoca. Cele două formații se întâlnesc la Mediaș după ce în prima etapă au suferit fiecare câte o înfrângere.

Partida dintre cele două combatante a fost prefațată pentru site-ul nostru de gazistul Gedminas Navickas. Conducătorul de joc se așteaptă la o partidă dificilă în fața lui U BT Cluj-Napoca,echipă cu obiective mărețe în acest sezon. Sportivul lituanian spune că Gaz Metan nu este în cea ma bună formă și o înțelegere mai bună pe parchet i-ar ajuta să evolueze mai bine:

„Ne așteptăm la un meci dificil. Toată lumea știe că Clujul este o echipă puternică, cu așteptări foarte mari în  acest sezon, au jucători de foarte bună calitate și va fi un meci foarte greu pentru noi, mai ales că noi nu suntem în cea mai bună formă în acest moment. Totuși trebuie să ne găsim jocul și ritmul nostru. Trebuie să avem o mai bună înțelegere între jucători pe parchet, pentru a ne înțelege mai bine și pentru a evolua mai bine.”

Întrebat dacă revenirea în propria arenă îi poate ajuta, Gedminas Navickas a răspuns:

„Nu știu cât de mult ne va ajuta că jucăm acasă, după cum am mai spus, noi încă ne căutăm ritmul. Da, poate fi un mic avantaj pentru noi dar nu cred că va fi un aspect crucial în acest joc.”

Gediminas Navickas a vorbit și despre atmosfera din vestiar, una pe care o consideră bună în ciuda înfrângerii dure din prima etapă:

„Atmosfera în vestiar este bună, toți am înțeles faptul că trebuie să muncim din greu atât în vestiar cât și pe parchet pentru a fi o echipă mai bună.”

foto: Vlad Filipaș/csgazmetan.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!