Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

George Ziguli: ”Domnul Puicu să nu creadă că noi venim la teatru, să ne așeze el cum vrea în sală”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
02.02.2012

Organizare Final 4-ului Cupei Românie în Arena de Baschet continuă să creeze nemulțumiri în rândul echipelor participante.

În urma declarațiilor acordate site-ului nostru de către Liviu Puicu, managerul CSM București, club ce se ocupă de organizarea evenimentului, Georgel Ziguli, președintele CSM Pitești, ne-a contactat și a dorit să facă următoarele precizări:

Final 4 Cupa României este  un eveniment important, poate egal chiar cu campionatul României, dar modul de desfășurare lasă foarte mult de dorit. În primul rând sala nu trebuai omologată pentru acest eveniment pentru că numărul de locuri este foarte mic, au doar 2 vestiare și nu se pot juca meciuri unul după celălalt. Din câte știu fiecare echipă implicată în Final 4 dorește să vină la acest eveniment cu oficiali ai echipei și ai orașului, cu sponsori, cu suporteri. De exemplu noi, Piteștiul, având un parcurs mai slab în campionat, dorim să salvăm sezonul cu această participare în Cupă, iar suporterii noștri doresc să vină în număr cât mai mare pentru a susține echipa. De asemenea președintele clubului a invitat anumite oficialități ale județului fără de care baschetul în Pitești nu ar exista. Așadar noi dorim să venim la București cu 5 autocare, cu peste 200 de persoane.

Domnul Puicu să nu creadă că noi venim la teatru, să ne așeze el cum vrea în sală. Este un eveniment deosebit , nu o piesă de teatru regizată de domnul Puicu. Evenimentul trebuit organizat cum trebuie, nu doar să câștigăm o licitație și apoi să nu fim în stare să găsim în București o sală în care să desfășurăm această activitate. Nu am nimic cu domnul Puicu sau cu CSM-ul, îi felicit chiar pentru rezultatele din acest an, însă nu este normal să venim la Final 4 ca la teatru.

Întrebat pe cine consideră vinovat pentru situația ivită, Ziguli a arătat cu degetul spre federație.

Vinovată este Federația, care a aprobat desfășurarea finalelor în această sală, mai ales că mai existau și alte săli în București. Probabil că (Federația Română de Baschet, n.r.) a luat Cupa României ca un turneu oarecare, însă nu trebuie să fie așa.

Referitor la obiectivul echipei sale la acest turneu oficialul piteștean a ținut să precizeze că este câștigarea unei medalii, lucru ce ar salva sezonul actual.

Obiectivul nostru este de a lua o medalie. Suntem pregătiți și cred că ne putem atinge acest obiectiv, mai ales că echipa, la ora actuală, este într-o creștere de formă. Dacă în campionat avem puține șanse pentru a intra în playoff, ne vom pune toate speranțele în Cupa României.

De asemenea Ziguli a clarificat și informația conform căreia clubul său ar fi primit 15 invitații la eveniment, spunând că presa din Argeș, citată ulterior de totalbaschet.ro, a transmis eronat informația și că în mod oficial nu a primit nicio invitație.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!