Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Gestul cu care Bogdan Podar l-a impresionat pe Bobe Nicolescu

Gestul cu care Bogdan Podar l-a impresionat pe Bobe Nicolescu

Bogdan Podar a contribuit la campania de strângere de fonduri a "Asociației pentru Micuțul Noel", asociație care are ca scop strângerea a 2 milioane de euro pentru a acoperi tratamentul extrem de costisitor al unui bebeluș ce suferă de  de amiotrofie spinală musculară, o afecțiune degenerativă cu transmitere genetică autozomal recesivă care afectează neuronii din măduva spinării.

Recent, Bobe Nicolescu s-a alăturat campaniei prin scoaterea la licitație a echipamentul de joc pe care l-a purtat în meciurile din preliminariile Basketball Champions League din acest sezon. În afara unei sume consistente de bani, gestul baschetbalistului a adus de la sine și introducerea acestui caz social în lumea baschetului românesc. Astfel, arbitrul Bogdan Podar a fost impresionat de situația Micuțului Noel și a ales să contribuie, la rândul său, cu o sumă de bani. 

Gestul acestuia l-a emoționat pe căpitanul echipei naționale care prin intermediul paginii sale de Facebook i-a mulțumit cavalerului fluierului și a anunțat că îi va răsplăti gestul printr-un cadou inedit, un echipament înrămat, echipament care se dorește a fi însoțit de un val de fair play.

Am învățat în acești ani cât de important este respectul între jucători și arbitrii. E important să știi să accepți o decizie, chiar dacă nu îți convine, să ai capul mereu sus și jocul plin de fair play.

Indiferent de rezultat, am strâns mereu mână la final arbitrilor și am avut cuvinte frumoase pentru ei. De data asta însă, e mult mai mult decât atât.

E vorba despre un gest extrem de frumos al domnului Bogdan Podar, un gest care merită un val uriaș de aplauze. Fiindcă impresionat de cazul lui Noel, pentru care am licitat echipamentul meu săptămânile trecute - a dorit să se implice și dânsul.

Astfel, a donat către Asociația pentru Micuțul Noel suma de 1.500 de lei și vreau să îi mulțumesc din suflet pentru gest. La rândul meu, vreau ca la primul meci în care mă va arbitra, să îi ofer un echipament înrămat, care sunt sigur că va veni acompaniat de un val imens de aplauze în Arena Antonio Alexe.

Mulțumesc din suflet pentru bunătate!

*foto: facebook/Bobe Nicolescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!