Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Giordan Watson, cel mai eficient jucător autohton în etapa a opta a LNBM

Giordan Watson, cel mai eficient jucător autohton în etapa a opta a LNBM

În cadrul etapei a opta a LNBM - Grupa valorică A au fost utilizați 12 jucători autohtoni care nu mai intră sub incidența regulii U 23.

Giordan Watson și Cătălin Baciu au pus serios umărul la victoria echipei lor împotriva celor de la CS Dinamo Știința. Watson, cu un indice de 20 la eficiență, l-a egalat pe Marcu Badiu la capitolul eficiență și a devenit alături de acesta cel mai eficient jucător autohton. Cătălin Baciu a profitat de minutele în plus oferite de Cristian Achim și a terminat partida cu 11 puncte și 4 recuperări pentru un indice de 13 unități la capitolul eficiență. Rolland Torok a contribuit la victoria echipei sale împotriva Craiovei și a terminat partida cu 6 puncte, 7 recuperări și 6 pase decisive. 

Liderii etapei din punct de vedere statistic au fost:

Minute – Giordan Watson - 23:38
Eficiență – Giordan Watson - 20 
Puncte – Giordan Watson - 16 
Recuperări –  Rolland Torok - 7
Pase decisive – Giordan Watson - 4

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!