Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic, cel mai bun om al echipei sale în victoria cu U-BT Cluj

Goran Gajovic, cel mai bun om al echipei sale în victoria cu U-BT Cluj

Goran Gajovic a fost cel mai bun jucător al echipei sale în victoria cu U-BT Cluj-Napoca, 83-74. 

Căpitanul lui BCM U Pitești a jucat aproape 28 de minute și și-a trecut în cont 15 puncte (3/3 la două puncte, 2/4 la trei puncte și 5/7 la libere), 4 recuperări, 5 pase decisive, 4 intercepții și o minge pierdută pentru un indice de 23 de unități în dreptul eficienței și unul de +22 în dreptul categoriei +/-

În primul rând, vreau să îmi felicit colegii pentru acest meci. Știam că o să fie un meci greu...am început moale, dar pe parcursul meciului am reușit să creștem nivelul de intensitate, atât în atac, cât și în apărare. Am avut un ultimul sfert foarte bun, am luptat până la sfârșit. Clujului i-au lipsit câțiva jucători, iar noi ne-am pregătit bine pentru acest meci și am reușit să respectăm planul tactic. A fost doar o altă zi la "birou"...mai avem trei meciuri până în playoff. Vom încerca să le câștigăm pe toate și să obținem un loc cât mai bun la finalul sezonului regulat, a declarat Gajovic după partidă. 

Muntenegreanul a jucat 20 de meciuri în actuala stagiune a LNBM și a adunat medii statistice de 9,2 puncte, 3,7 recuperări și 2,7 pase decisive pentru un indice la eficiență de 11,3. În partida împotriva lui U-BT, acesta a stabilit noi recorduri personale stagionale la pase decisive și intercepții. 

*foto: facebook/ BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!