Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Gajovic: „Trebuie să ne regrupăm și să forțăm luni victoria”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.05.2019

Goran Gajovic: „Trebuie să ne regrupăm și să forțăm luni victoria”

SCM U Craiova a fost învinsă de BC CSU Sibiu cu scorul de 83-61 în primul meci din semifinalele Ligii Naționale de Baschet Masculin. Imediat după partida jucată în Sala Transilvania, Goran Gajovic a vorbit despre aspecte ale jocului și despre lucrurile care au făcut diferența:

„Am început bine meciul, am luptat încă din start. În repriza a doua am avut câteva minute fără coș marcat. Ei au înscris coșuri ușoare după multe turnovers și recuperări ofensive. Le-am permis să recupereze și și-au creat avantaj. Noi am încercat să revenim dar nu am reușit.”

Muntenegreanul rămâne optimist chiar dacă echipa lui a început din nou cu stângul o serie de playoff:

„Este playoff și fiecare meci este diferit. Totul este posibil indiferent dacă pierzi primul meci, așa cum s-a întâmplat pentru noi pe teren propriu contra Timișoarei dar am revenit și am câștigat seria. Meciul viitor vom veni din nou cu gândul la victorie, să ne întoarcem la Craiova cu 1-1.”

Extrema de forță a vorbit și despre absența lui Mo Curry:

„Curry este point guard-ul nostru numărul 1. I-am simțit absența, sunt alți jucători care să-l înlocuiească dar sper că va fi pregătit pentru meciul 2 iar el ne va ajuta.”

Goran Gajovic a vorbit și despre programul puțin mai încărcat al echipei sale din ultima săptămână:

„Am avut mai puține zile pentru a pregăti meciul cu Sibiu decât ei. Am făcut deplasarea ieri dar nu este o scuză. Trebuie să ne regrupăm și să forțăm luni victoria.”  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!