Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Goran Martinic, cel mai bun marcator de la BC Mureş în disputa cu Piteşti

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.04.2014

Muntenegreanul Goran Martinic, component al formaţiei BC Mureş, a fost cel mai bun marcator al "tigrilor" în succesul 76-71 cu formaţia BCM U Piteşti, într-un prim meci din cadrul sferturilor de finală ale LNBM. 

Martinic a fost prezent pe parchet pe aproape toată durata confruntării, mai exact 39 de minute şi 33 de secunde. În tot acest timp, conducătorul de joc şi-a trecut în cont 26 de puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă şi o minge pierdută, totul pentru un indice la eficienţă de 22 de unităţi. Acesta a terminat disputa cu trupa din Trivale cu procentaje de 67% (6/9) de la 2 puncte, 50% (2/4) de la mare distanţă, respectiv 80% (8/10) de la linia de libere. 

În urma celor 26 de puncte marcate, Martinic a ajuns la un total de 409 puncte marcate în acest sezon din LNBM, având o medie de 18.6 puncte marcate pe meci. 

*Foto: Jeff Warder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!