Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Guzman, alături de naționala Cubei la prelicalificările FIBA Basketball World Cup 2023

Guzman, alături de naționala Cubei la prelicalificările FIBA Basketball World Cup 2023

Karel Guzman, jucător care stagiunea 2020/2021 a evoluat pentru U-BT Cluj-Napoca, a jucat alături de naționala Cupei în precalificările FIBA Basketball World Cup 2023.

Proaspătul campion al României a avut prestații solide și a adunat medii statistice de 17 puncte, 6,3 recuperări și 6,3 pase decisive pentru un indice de 21,3 în dreptul eficienței. Cea mai bună prestație a acestuia a avut loc în duelul cu Costa Rica, un duel în care a fost desemnat omul meciului grație celor 25 de puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive și al indicelui de 38 la eficiență. 

Prestațiile lui Guzman au ajutat Cuba să își adjudece locul 2, într-o grupă din care au mai făcut parte Bahamas, Costa Rica și El Salvador și să avanseze în următoare faza a calificărilor pentru Cupa Mondială. 

Până în momentul de față, U-BT Cluj nu a anunțat dacă cubanezul își va continua sau nu aventura în LNBM. 

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!