Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hardy și Gilbert, singurii remarcați ai Sibiului în meciul cu Oradea

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
07.12.2015

CSU Atlassib Sibiu a cedat după o serie de șase victorii consecutive, fiind învinsă pe teren propriu de CSM CSU Oradea, la o diferență de 21 de puncte. Echipa condusă de Dan Fleșeriu a pierdut cu 68-89 în fața bihorenilor, 35 de puncte din totalul celor reușite de sibieni fiind înscrise de Kevin Hardy și Lawrence Gilbert, ambii titulari.

Din cei 9 jucători rotiți de Fleșeriu în partida cu Oradea, doar Hardy și Gilbert au reușit să înscrie peste 10 puncte pentru echipa lor.

Cel mai bun marcator al Sibiului a fost Kevin Hardy. Americanul a înscris 18 puncte în cele 35:37 minute de joc și s-a remarcat printr-un indice al eficienței de 22 de unități și 5 recuperări. Jucătorul a reușit medii statistice de 42,9% la aruncările din interiorul semicercului (6/14) și 85,7% la loviturile libere (6/7).

Lawrence Gilbert și-a trecut în cont 17 puncte înscrise în urma a 5/14 aruncări din interiorul semicercului (35,7%), 2/6 aruncări de 3 puncte (33,3) și 5/6 aruncări libere (83,3%). Americanul venit în această vară la CSU Sibiu a terminat partida cu 4 recuperări și un indice al eficienței de 16 unități.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!