Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hargrove, depistat cu THC, substanţă decelată din canabis!

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2012

Informaţia oferită în exclusivitate de totalbaschet.ro prinde contur! Uşor-uşor ies la iveală tot mai multe detalii în cazul lui Darius Hargrove. Conform gsp.ro care citează ziarul Libertatea, jucătorul american a fost depistat pozitiv cu tetrahidrocanabinol (THC), substanţă decelată din canabis.

Mai citiţi şi:

SURSE. Darius Hargrove a fost depistat pozitiv la testul antidoping

Se pare că jucătorul ar fi fumat ţigări care conţineau canabis la o petrecere la care a participat în luna februarie, acasă, în Statele Unite. El a fost depistat pozitiv la un control efectuat în luna martie.

Americanul de 29 de ani riscă acum o suspendare de o lună, dacă acest fapte se confirmă. Preşedintele FRB a precizat faptul că pe lista de anchete a ANAD (Agenţia Naţională Anti-Doping) se află mai mulţi sportivi, dar a declarat că toate informaţiile sunt secrete pe durata anchetei.

Darius Hargorove ar urma să fie audiat luni.

Deşi s-a antrenat normal alături de CSU Ploieşti, Hargrove a lipsit la meciul 3 cu CSM Oradea. Se pare că el a fost oprit să intre pe teren pentru că pe adresa clubului a sosit înştiinţarea de la ANAD privind rezultatul controlului anti-doping din luna martie, deşi oficialii prahoveni au spus că acesta are o problemă intestinală.

Prahovenii nu sunt la primul scandal de acest fel. Brice Kabenghele a fost suspendat 3 luni pentru consum de marijuana, iar Cătălin Burlacu o lună pentru că ar fi luat medicamente pentru potenţă care conţineau substanţe interzise.

Vom reveni cu amănunte!

Foto: libertatea.ro

11 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cunoscatorul :

    Alo, Alo
    Chiar nu v-ati prins, inca ? Adica pe liberatea citeam in exclusivitate, acum doi ani, de dopajul lui Burlacu, acum patru zile despre copilul lui Burlacu, azi despre Hargrove. Voi chiar ne credeti idioti ? A fumat in State ... haha

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • bogdan13 :

    rusine
    asta e multipla noastra campioana :):) si cu arbitrii si cu dopati. atata pot . penibil .

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Majestatea Sa :

    @@@
    bogdan,tu....ai habar ce inseamna aceste substante?cu cat te ajuta?dar..probabil ...nu sau ai ceva cu cei din Ploiesti.penibil esti tu.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • suporteru lu peste :

    e nevoie
    Ca sa castige Clujul/Medias/Timisoara (care dintre ele e mai bine plasata pe lista de clienti a federatiei anul asta), e nevoie sa fie scos Hargrove din joc ;). Chiar si pentru un joint. Ca si acum 2 ani cand a intervenit un senator de Cluj ca Burlacu sa fie suspendat, ma astept sa fie un scenariu asemanator :).

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • javra :

    in sfarsit
    Nu il ajuta, dar nici nu e in regula. Eu zic ca ra merita o mica suspendare, alta data sa gandeasca ce pune in gura. Iar astea, ca a fumat acum 2 luni, sunt abureli, dupa cum ziceam acum ceva zile, clubul incearca sa il scape. Pana la urma se va dovedi ca totul se trage de la o substanta interzisa prezenta in Milupa, pe care a consumat-o in primele luni de viata.

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • javra :

    @suporteru ...
    Las-o mai usor si nu ar strica sa fi si putin obiectiv. Cum adica pentru un joint? Pai ce e normal sa consume cate un ,,joint''?Propun sa se imparta joint-uri inainte de meci in vestiar. Asa in semifinala Medias -asesoft nu o sa il mai vedem pe Burlacu impartind coate si pe Dragusin injurand. Se vor lua in brate si vor incinge cu totii o hora a bucuriei. Sa se imparta joint-uri si la spectatori(atasat eventual la biletul de intrare) si sa inceapa campionatul verde!!!

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • bogdan13 :

    @ majestatea
    am idee cat de mult il ajuta : tocmai l-a ajutat sa aiba diaree. cate de penibili puteti fi asehotilor !!!!

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ludagrizz :

    @cunoscatorul
    se pare ca si "cunoscatorul" este sub influenta acestei substante :))
    poate intelege cineva ce vrea el sa spuna? e destul de imprecis in exprimare :)))

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • javra :

    Teoria conspiratiei
    Am recitit comentul lui si doar la asta mi-a fugit gandul. Sunt si eu sub vreo imfluenta?

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe D12 :

    Cristescu e de vina!
    i-a testat Cristescu urina si i-au ramas pe cerul gurii urme de THC si l-a parat!

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde
  • realHQ :

    :D
    Echipa ca patronu': o doare la 10 metri in fata shlitzului de reguli, morala sau legi.
    Si imi face o reala placere sa reamintesc celor care au uitat:

    "
    - Dac-ai mancat bataie cu tot cu arbitrii, cu aranjamente si tot ai mancat bataie...
    - Sebastian Ghita: Au aranjat si-aia de la Medias si au bani multi, un milion trei sute bugetu’ anu’ asta. Baga de 5 ani si ei. Anu’ trecut i-am impins noi pe Timisoara, anu’ asta era si randul lor.. Mai lasi si pe altii, ca sa castigam campionatul. N-am facut-o anapoda".

    De remarcat doar particula SI din "si-aia de la "...autoincriminare mai frumoasa nu exista. :D

    cu 12 ani în urmă (20.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!