Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hartman despre meciul cu Asesoft 2: ”Am avut emoții!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
14.10.2013

CSU Știința București a învins pe CSU Asesoft Kaproni Ploiești cu 76 - 67 în etapa a 2-a a L1M.

Pentru Sorin Hartman, antrenorul pricipal al bucureștenilor, meciul a avut o însemnătate aparte. Tehnicianul în vârstă de 36 ani a antrenat timp de 4 ani echipa pe care a învins-o la debutul pe banca Științei, iar la clubul ploieștean a cunoscut cele mai mare satisfacții atât în cariera de jucător (11 trofee), cât și de antrenor (4 trofee ca secund).

Am avut emoții, mărturișete Hartman într-un intreviu acordat site-ului oficial al Științei București. Am avut emoții atât pentru că vroiam să debutăm cu dreptul în noul sezon, cât și pentru că jucam împotriva fostei mele echipe, adică împotriva băieților pe care i-am antrenat în ultimii 4 ani. A fost un sentiment ciudat.

Antrenorul a vorbit și despre cheia victoriei de duminică seară și a punctat elementele la care trebuie să mai lucreze pentru ca formația sa să își atingă obiectivul.

Victoria s-a datorat în primul rând atitudinii cu care s-a abordat jocul și a faptului că băieții au respectat tot ceea ce am repetat la antrenament. M-a multumit, în primul rând, apărarea. Mai trebuie lucrat la faza ofensivă și la omogenizare. Având în vedere că în vară au sosit la echipă nu mai puțin de 10 jucatori, închegarea relațiilor de joc nu se poate face peste noapte.

Pentru Știința urmează partida cu Vabova Sf. Gheorghe, duminică, de la ora 12. Vabova a disputat două partide în actualul sezon, dar nu a cunoscut încă gustul victoriei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!