Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Horaţiu Floca: "Şansele noastre la playoff s-au diminuat"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.03.2012

CSU Sibiu se află cu un picior în afara playoff-ului. Formaţia antrenată de Cătălin Vulc are neaparat nevoie de victorie în confruntarea de duminică cu BC Timişoara pentru a mai spera la un loc în primele 8 echipe ale Diviziei A masculine de baschet.

Într-o conferinţă de presă Horaţiu Floca a declarat că echipa se va agăţa de orice şansă care mai are, iar dacă nu se va califica în playoff atunci cel puţin îşi doreşte să încheie campionatul cu o impresie bună.

Ne aflăm în faţa unui nou meci pe teren propriu. Duminică de la 19:45 vom juca cu BC Timişoara este penultimul meci din sezonul regulat pe care îl disputăm pe teren propriu. Ne-am prezentat în faţa dvs pentru a spune că chiar dacă şansele noastre pentru playoff s-au diminuat, în ultima perioadă, vrem să jucăm şi să ne agăţăm de şansele care ne-au mai rămas pentru că noi credem în ele. Dacă nu vom puteam realiza aceast obiectiv dorim să încheiem campionatului cu o impresie bună în faţa suporterilor sibieni. La echipă situaţia este următoarea: nu sunt jucători cu mari probleme medicale. Austin are unele probleme cu umărul şi a fost menajat la Ploieşti pentru a putea juca acum. Ceilalţi sunt apţi de joc. Meciul va fi televizat însă chiar şi aşa invit sibienii la sală, îi aşteptăm să ne susţină şi vom face tot ce depinde de noi să câştigăm acest meci. Dacă nu pentru calificare în playoff măcar pentru bucuria sibienilor.

Întrebat care sunt şansele echipei de a accede în playoff, oficialul sibian a declarat următoarele:

Şansele sunt destul de mici, depindem foarte mult de alte rezultate. Cert este că nici dacă vom câştiga următoarele trei meciuri nu ştiu dacă intrăm în playoff, nici dacă câştigăm doar două. Şansele depind atât de noi cât şi de alte echipe. Se pare că Energia Rovinari are o victorie mai mult decât noi. Noi avem trei meciuri ei mai au 4 de disputat dintre care unul cu Iaşi. Deci trebuie să câştigăm două meciuri pentru a-i egala, iar la egalitate noi avem câştig de cauză. Dacă câştigă cu Târgu Mureş sau Piteşti, la ei acasa, atunci trebuie să câştigăm şi noi toate cele 3 meciuri. Dacă Energia va juca duminică, înaintea meciului nostru, automat pentru noi înseamnă că trebuie să câştigăm absolut tot ceea ce este o încercare deosebit de grea.

Foto: argeşeanul.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!