Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Hristu Şapera: "Am câştigat acest meci cu inima"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.04.2012

Tehnicianul formaţiei CSM Bucureşti a fost fericit la finalul partidei câştigate de echipa sa pe terenul lui BC Timişoara. Hristu Şapera a vorbit despre atitudinea elevilor săi, dar şi despre faptul că vede în continuare echipa de pe Bega favorită la calificarea în turul următor.

E foarte important că am reuşit să câştigăm primul meci al seriei. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru   că în continuare Timişoara rămâne favorită. Azi am avut inimă şi dăruire. Am dat dovadă de foarte multă dorinţă, în special pe faza defensivă. Nu am lăsat Timişoara să îşi facă   jocul în ofensivă şi cred că aici s-a câştigat meciul. Am avut   probleme cu unele accidentări şi a trebuit să ne adaptăm din mers. Vizitiu s-a accidentat şi el şi rotaţia care şi aşa era scurtă a devenit şi mai scurtă.

Şapera să aşteaptă la o reacţie de orgoliu din partea timişorenilor în jocul de joi.

Cu siguranţă că vor vrea să demonstreze că sunt o candidată la titlu şi trebuie să ne aşteptăm la acest lucru din partea lor. E un "leu" rănit Timişoara în acest moment.

Şapera a obţinut prima victorie în faţa Timişoarei în acest sezon, după două înfrângeri în sezonul regulat.

Foto: Radu Roşca (www.staychill.net)

                            

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!