Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ieşenii au fost recompensaţi cu prime de joc după meciul cu Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2012

CSŞ Unirea Politehnica Iaşi a izbutit prima victorie din acest sezon competiţional învingând surprinzător, miercuri seară, pe mai bine cotata BC PH Miercurea Ciuc, scor 95-89. În urma acestui rezultat ieşenii au împins barajul pentru rămânerea în primul eşalon valoric, în meciul decisiv care se va desfăşura sâmbătă seară la Miercurea Ciuc.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Leonida Antohi a afirmat că jucătorii echipei ieşene au fost recompensaţi cu 70 de milioane, iar cei doi tehnicieni au primit, împreună, 18 milioane vechi. A fost singra primă de joc din acest sezon:

Azi i-am premiat pe jucători, înaintea deplasării la Ciuc. E prima lor primă de joc, vă daţi seama. Nu este confidenţial, vă pot spune, le-am dat 70 de milioane de lei, bani vechi. Au dat suma maximă pe care eu, ca şi bugetar, pot să le dau, adică 70 de milioane. Primii şase jucători au primit 7 milioane, e premiera maximă la nivel de Divizia A, ceilalţi au primit mai puţin. De asemenea şi antrenorii au fost recompensaţi cu 1.5, adică a luat Moscalu 10 milioane şi Clapon 8. Eu am fost corect cu ei pentru că au muncit. Dacă am fi jucat în Divizia B câştigau şi mai binişor şi aveam şi mai multe victorii.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!