Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Înfrângere pentru U-BT Cluj în Turcia

Andreea Vlase

Andreea Vlase
08.11.2017

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a suferit prima înfrângere în grupele FIBA Europe Cup, scor 92-82, pe terenul celor de la Istanbul BBSK.

Scorul pe sferturi în meciul dintre Istanbul BBSK și U-BT a fost 25-28, 22-16, 23-14 , respectiv 22-24.

Cel mai bun om al Clujului în acest meci a fost Giordan Watson, autor a 16 puncte și 5 pase decisive, urmat de Nandor Kuti, tot cu 16 puncte.

Vom reveni cu cronica detaliată a partidei!

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    everyone
    so it coming

    Din pacate

    cu 6 ani în urmă (08.11.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    cu puțină atenție
    și concentrare se putea cîștiga. Se pare că ăsta a fost scopul, o înfrîngere la maxim 10 puncte, nu forțăm, ne păstrăm pentru meciul cu Iașul. Totuși ce se întîmlă cu Olah ? Te plîngi că nu ai recuperări și Olah stă pe bancă al doilea meci la rînd ! Il doare burtica sau e alteceva ce alții nu trebuie să știe ?

    cu 6 ani în urmă (08.11.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!