Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Întăriri pentru Bahcesehir înaintea ultimelor dueluri cu Sibiu și Oradea

Întăriri pentru Bahcesehir înaintea ultimelor dueluri cu Sibiu și Oradea

După numirea lui Zafer Aktas în funcția de antrenor principal, schimbările continuă la Bahcesehir. Gruparea turcă a anunțat încă două transferuri.

Deși jucătorul de pe poziția de conducător de joc, Trae Golden, este principalul realizator al echipei, turcii au perfectat două transferuri pe această poziție.

După obținerea semnăturii lui Thomas Akyazili, belgian cu origini turcești în vârstă de 22 de ani, staff-ul condus de Zafer Aktas a hotârăt să îl semneze și pe London Perrantes.

Perrantes are 25 de ani și măsoară 1,88 și evoluează pe poziția de conducător de joc. Acesta are o experiența de 14 meciuri în NBA, alături de Cleveland Cavaliers, însă cu o medie destul de mică de minute. Sezonul precedent l-a găsit în primul eșalon al Franței, la Cholet Basket, pentru care a terminat sezonul cu medii statistice de 9.2 puncte și 5.8 pase decisive. În această vara a încercat să își continue cariera în NBA și și-a petrecut presezonul alături de Portland TrailBlazzers, însă nu a fost reținut în lotul echipei.

Astfel, turcii de la Bahcesehir încearcă să își revină după startul slab de sezon. Formația turcă are două victorii și o înfrângere în FIBA Europe Cup și o singură victorie din șapte partide în puternica ligă a Turciei.

*foto: nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!