Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ioan Bondrea, rector ULBS: "CSU Sibiu este o entitate juridică separată"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.04.2012

Profesorul universitar Dr. Ing, Ioan Bondrea, rectorul Universității Lucian Blaga Sibiu a făcut o declarație de presă cu privire la situația actuală a echipei CSU Atlassib Sibiu. Acesta a fost destinatarul unei petiții care a venit să completeze protestele iubitorilor baschetului din Sibiu la adresa rezultatelor echipei de pe Cibin.

“Am avut o discuţie, nici eu nu ştiam statutul echipei de baschet CSU Sibiu. Este un statut aparte, este o entitate juridică, finanţată de către Ministerul Educaţiei şi Învatamantului, separat ei au fonduri, constituită dintr-un Consiliu de Administraţie. În acest consiliu există şi reprezentanţi ai ULBS. Universitatea s-a implicat până acum în zona de a sponsoriza sub diverse forme această echipă. Regret involuţia echipei, sper să se termine cu aceste disensiuni, dar deocamdată nu am iniţiat niciun fel de implicare a ULBS, pentru că este o entitate juridică separată şi nu ne implicăm decât cu aceste sponsorizări, pe care le putem sau nu face. Aşa este în viaţă, când lucrurile merg bine toată lumea este mulţumită, iar când lucrurile nu merg bine toată lumea încearcă sa te distrugă şi mai mult. Baschetul a fost întotdeauna echipa fanion a Sibiului. Există şi momente proaste într-o echipă sportivă. Hai să încercăm să nu o demolăm, tocmai, la momente grele ar trebui ca suporterii să-i sprijine. Eu mi-am propus să am o discuţie cu Consiliul de Administraţie al clubului şi să vedem dacă ULBS poate să întindă o mână de ajutor în momentele acestea dificile”. (www.ronduldesibiu.ro)

CSU Atlassib Sibiu a ratat calificarea în playoff-ul Diviziei A la baschet masculin pentru prima dată în ultima decadă. Formația pregătită de către Cristian Crăciun, sub formă de interimat după demisia lui Cătălin Vulc, joacă ultimul meci al sezonului 2011/12, cel mai slab din istoria recentă a galben-albaștrilor, în compania marii rivale, U Movitelco Cluj-Napoca, în cursul serii de miercuri (04.04).

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ludagrizz :

    Corect!
    Domnul Bondrea este o persoana foarte inteligenta si capabila. Se vede dupa modul cum isi exprima parerile ca nu se avanta in a lua in considerare aceasta "miscare revolutionara", si apreciaza si ce a fost facut pana acum la aceasta echipa. Va asigur ca daca nu ar fi fost Mircea Vulc implicat in baschetul sibian, acest sport nu avea amploarea asta in momentul de fata.

    cu 12 ani în urmă (03.04.2012) Raspunde
  • realHQ :

    si mai corect!
    Suporterii si mai ales galeria sibiana sunt niste netrebnici care musca mana care i-a hranit cu satisfactii atatia ani. Fara maestrul MV si corgrafia sa elaborata pe sarma federatiei, arbitrajului si prieteniei cu numitul nabab S.u.ghitza CSU ar fi jucat in Divizia Z.Nu-i asa? Spectatorii habar n-au, meseria lor e sa umple sala si sa cante nu sa-si dea cu parerea la lucruri la care nu se pricep. Asa ca opriti destabilizarea netrebnica si "Alo!...stati linistiti la locurili voastre!"

    cu 12 ani în urmă (03.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!