Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ionuţ Georgescu: "La finalul partidei doamna Iliescu ne-a transmis că speră să nu ne întâlnim în playout"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.01.2012

Sâmbătă seară CSU Ploieşti a învins-o, în Sala Sporturilor din Brazi, pe gruparea nou promovată, CSŞ Giurgiu, cu scorul de 86-54. Giurgiuvenii au contestat din nou arbitrajul şi au decis să introducă rezervele în ultimul sfert pe care prahovenii l-au câştigat cu scorul de 29-10.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Ionuţ Georgescu a declarat că este o victorie foarte importantă din punct de vedere moral.

A fost o victorie care ne ajută foarte mult din punct de vedere moral. Aşa cum a spus şi căpitanul Burlacu, din acest moment nu mai avem voie să facem niciun pas greşit. Sper că vom reuşi să evoluăm cu aceeaşi determinare pe faza defensivă şi să avem mai multă răbdare în atac. Pentru că avem jucători capabili să facă diferenţa pe faza de finalizare, doar că trebuie să avem puţină răbdare, să nu ne grăbim. Trebuie să luăm totul pas-cu-pas.

Referitor la cele declarate de Smaranda Iliescu, oficialul prahovean spune că nu înţelege rostul acestor declaraţii.

Nu înţeleg rostul unor astfel de declaraţii. Cred că doamna Iliescu nu ar trebui să îşi facă un scop din a transforma curata presă baschetbalistică online într-una de cancan. Sunt nişte declaraţii care nu au niciun sens, denotă o lipsă de fair-play şi, mai mult decât atât... Aş vrea să mă opresc aici, deoarece este vorba de o doamnă. O doamnă pe care personal o respect şi pe care am felicitat-o de la primul meci ,pentru că, după zeci de ani de muncă în inima baschetului juvenil, a reuşit să atingă apogeul aducând o echipă în Divizia A. Însă de aici şi până la a intra în conflict cu mai toate adversarele pe care le-a întâlnit ,cred că ceva nu e în regulă. Am citit şi eu declaraţia dumneaei şi aş putea să-i răspund pe acelaşi ton, felicitând-o pentru rezervele pe care le are, fiindcă aceştia, în sfertul 4, au marcat tot atâtea puncte cât au reuşit titularii în sfertul 3, adică 10. Consider că rezultatul înscris pe tabelă este conform situaţiei din teren şi, după un asemenea meci, nu ar trebui decât să felicităm invingătorii, iar cei care au pierdut, să tragă nişte învățăminte folositoare care să-i ajute pe viitor. La finalul partidei, doamna Iliescu ne-a transmis, mie şi lui Dado Arnautovic, că speră să nu ne întâlnim în playout. Cu siguranţă, este o doamnă cu un simţ al umorului foarte bine dezvoltat, dar iubitorii de baschet nu înţeleg tot timpul glumele dânsei. 

8 comentarii la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    haios
    Imi pare rau cand am zis ieri ca "doamna" are chef de scandal. Dar norii se adunau de vineri de cand cu articolele pregatitoare ale totalbaschet :)). Redactia lui peste ce sunteti, inteleg sa bagati articolele unora si altora, dar filtrul jurnalistic zice sa mai bagati articole si cand cei care declara au ceva in comun cu baschetul (ceea ce "doamna" nu are). Una e sa publicati razboaiele declarative ale lui Iacobescu si Cristescu, amandoi urmarind scopuri destul de clare, si alta e sa publicati niste circari. Cand scoti titularii de pe teren fiind condus cu 13 puncte si pe urma rezervele iti sunt batute la diferenta de 19 puncte de rezervele celorlalti cred ca nu prea ai treaba cu fenomenul :).

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    rating?!
    Ce rost avea sa-l mai intrebati si pe celebrul Georgescu despre declaratiile altora ,de parca el,la varsta lui este in masura sa judece realizarile sau nerealizarile altora, cu 30-40 de ani mai in varsta?
    Desi nu credeam acum cateva zile,incep sa-i dau dreptate lui Don Ramon cand afirma ca scrieti aceste articole idioate numai pentru rating. Rating cu orice pret,chiar cu acela de a "da de pamant" cu o persoana care poate a facut mai mult pentru sport decat toti care posteaza pe aici,dar care,din pacate, da dovada de "derapaje" ingrozitoare in exprimare (poate din cauza vremii de la Giurgiu). Ramane sa-i intervievati si pe gigi sau mitica despre baschet ,pentru a avea cati mai multi vizitatori si comentatori. Intr-un comment anterior ,referitor la aceeasi poveste,m-am adresat cu "domnule" Gherdan , sper ca nu m-am inselat folosind acest apelativ .

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • blueg :

    doarbaschet
    Sincer, fata de declaratiile acestei "doamne" si de iesirile ei, Georgescu a dat un raspuns elegant, de bun simt. Chiar daca are 100 de ani peste altii din baschetul romanesc, primareasa nu ar trebui lasata sa-si expuna online dejectiile verbale. Trebuie izolata in pustietatea ei de oras. Nu are nicio treaba cu sportul asta, cu fair playul... Un greier de gaina intr-un corp de ballena esuata. Ma bucuram la inceput ca giurgiu are echipa in A. Cand vad cine o conduce, as vrea sa se intoarca de unde a venit. Iar doarbaschet are probabil complexul varstei. 'E tanar, nu are voie sa vorbeasca. Sa respecte specimenele ramase in viata nejustificat dupa 89. Active din pacate in societate si in sport." Gresit! Oricare dintre noi are dreptul de la o pozitie in fata unei asemenea imbecile. Daca ar fi aici 300 de comentarii ca madam sa nu mai apara pe acest site, probabil asta s-ar intampla. Caa doar e dorinta cititorillor.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    raspuns
    Eu nu am spus ca Georgescu nu are voie sa vorbeasca,ci n-am fost de acord cu "exploatarea" continua a acestui subiect. Reactia mea era adresata celor care scriu aceste articole si "cer" astfel de declaratii. Nu cred ca dorinta cititorilor este de a vedea mereu declaratiile lui Iliescu,Iacobescu, Georgescu,etc. Pentru astfel de declaratii exista multe publicatii in Romania. Eu nu ma consider un cititor al unor astfel de gazete. Daca tu esti,sa fii sanatos si sa ai cat mai multe "pozitii" fata de astfel de specimene .

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @doarbaschet
    Fara sa analizez in detaliu situatia si eu as avea aceeasi parere ca dvs, insa conform legii trebuie sa acordam dreptul la replica cat si dreptul de a avea o opinie publica (cum a fost faptul ca domna Iliescu m-a contactat). Daca am fi publicat absolut tot ceea ce ne-a fost declarat ar fi fost un scandal de 10 ori mai mare.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • doarbaschet :

    ok
    Imi parea rau ca este facuta in fel si chip fiindca este femeie,dar daca ea insasi insista sa apara in prim plan,atunci inseamna ca ii place aceasta "publicitate" si ca o merita.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe grobarj :

    ...........
    Aceasta femeie este o (cenzurat)...deja a depasit orice limita a bunului simt...mi-e scarba sa mai citesc articole despre ea in contextul in care stiu ce mi s-a intamplat cand am fost in deplasare la Giurgiu.

    cu 12 ani în urmă (29.01.2012) Raspunde
  • thejack :

    Ionut Pantalonialbastri
    @suporteru lu peste:sper ca la categoria circari il incluzi si pe “clovnul” Ionut Pantalonialbastri, la fel de “oficial” ca d-na Iliescu;
    @totalbaschet: ar trebui sa fiti consecventi si principiali, daca ati luat-o pe o cale, sa mergeti pe ea pana la capat, mai ales ca precedentul creat i-ar incuraja si pe altii sa ajute la dezlegarea “dilemei” ploiesti. Altfel, aratati cam partinitori si creati o impresie de emisiune de fotbal de proasta calitate.

    cu 12 ani în urmă (30.01.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!