Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Isaiah Armwood a ajuns la un acord cu CS Dinamo București

Isaiah Armwood a ajuns la un acord cu CS Dinamo București

Isaiah Armwood a ajuns la un acord cu CS Dinamo București. 

Baschetbalistul de 29 de ani cu o înălțime de 2,06m evoluează pe pozițiile 4/5. 

În stagiunea precedentă, acesta a semnat în Ungaria cu Deac Debrecen, însă a încheiat sezonul în echipamentul lui Lakeland Magic, echipă angrenată în G League. 

 

🏀 Welcome Isaiah Armwood! În vârstă de 29 de ani, cu o experiență care cuprinde doi ani petrecuți în G League și mai...

Posted by Dinamo Știința Baschet on Wednesday, November 18, 2020

Pentru satelitul lui Orlando Magic, Armwood a jucat 21 de partide și a adunat medii statistice de 6.4 puncte, 6.5 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.0 intercepții și 1.1 capace pentru un indice de 7,5 unități la eficiență. 

De-a lungul carierei, pivotul a jucat în Italia pentru Energia Trento și Chieti, în Japonia pentru Rizing Zephyr Fukuoka și în Ungaria pentru Deac Debrecen. Pe lângă ultima sa echipa, Armwood a jucat în țara natală și pentru  Capital City Go-Go, echipă angrenată, de asemenea, în NBA G League. 

Astfel, CS Dinamo s-a mișcat rapid pe piața transferurilor și a acoperit postul lăsat liber de rezilierea contractului cu Ousmane Barro

*foto: kezdo5.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!