Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Iulian Orbeanu, double-double la primul meci pentru Athletic Constanța

Iulian Orbeanu, double-double la primul meci pentru Athletic Constanța

BC Atlhetic Constanța nu a avut un debut fericit în sezonul competițional 2020/2021. Gruparea de la malul Mării Negre a fost surclasată de SCM U Craiova cu scorul 101-68 în primul meci din Grupa B a Cupei României.

Iulian Orbeanu a fost cel mai bun jucător al lui Athletic, înregistrând un double-double. Extrema de forță a încheiat partida cu 18 puncte, 10 recuperări, o intercepție dar și 3 turnovers. Orbeanu a marcat 3/6 de la 2 puncte și 4/7 de la 3 puncte, acumulând un indice al eficienței de 20 de unități în 30 de minute jucate.

Siler Schneider a fost aproape de un double-double în acest meci. El a terminat cu 12 puncte, 9 recuperări și 7 pase decisive. El a avut o seară dificilă la capitolul aruncări, încheiată cu 6/16 din acțiune și 0/3 de la linia de libere. Schnedider a acumulat și 5 mingi pierdute și un index al eficienței de doar 11 unități.

Următorul meci pentru Athletic Constanța este programat pe 10 noiembrie, când vor întâlni pe CSM CSU Oradea, gazda Grupei B din Cupa României.

*Foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!