Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Bosnjak: “Nu avem ce să regretăm”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
23.04.2012

        

Duminică 22 aprilie, BC Timişoara s-a calificat în semifinale, după ce a învins pe teren propriu, în cadrul meciului 5, pe CSM Bucureşti, scor 78-64. După înfrângerea suferită de echipa pregătită de Hristu Şapera, redacţia totalbaschet.ro a stat de vorbă cu extrema Ivan Bosnjak, care ne-a declarat că principalele motive ale înfrângerii au fost faulturile şi lipsa lui Virgil Căruţaşu.

“A fost un meci foarte greu pentru noi, fizic, dar şi psihic, aşa cum ne-am aşteptat. După ce am ratat şansa de a câştiga seria pe terenul nostru, la Bucureşti, am ştiut că va fi foarte dificil să îi învingem la ei acasă. Dar în acelaşi timp am ştiut că nu avem nimic de pierdut, aşa că ne-am dus la Timişoara fără niciun fel de presiune şi am încercat să dăm tot ce e mai bun din noi. Cea mai mare problemă în acest meci, poate decisivă, a fost problema cu faulturile la oamenii noştri mari, ceea ce ne-a pus în dificultate sub coş şi cu rotaţia. Bineînţeles, nu trebuie să uităm că am jucat toate partidele fără Virgil Căruţaşu, extrema noastră de forță cea mai bună. Dacă l-am fi avut în aceste confruntări, cred că rezultatul ar fi fost diferit. În concluzie, ar fi fost frumos să ne calificăm în semifinale, nu avem ce să regretăm, pentru că am depus un efort foarte mare pentru a ne îndeplini obiectivele, în ciuda accidentărilor şi problemelor pe care le-am avut. Prin aceste serii de meciuri am dovedit că am meritat un loc în playoff. Vreau să felicit echipa BC Timişoara şi le doresc mult succes în continuare.”

Sursă foto: Biro Zoltan

1 comentariu la aceasta stire:
  • doru :

    Felicitari
    Felicitari, baieti! Si capul sus cat mai exista o speranta. In regulament! Si daca o fi sa vina Clujul, bafta multa!!!

    cu 12 ani în urmă (23.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!