Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: "Cei de la Mediaș nu și-au respectat promisiuniile cu privire la salarii și bonusuri"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
07.10.2013

Ivan Ivanovic prefațat pentru cititorii TotalBaschet meciul împotriva fostei sale formații, Gaz Metan Mediaș, din cadrul etapei a 2-a din Liga Națională de Baschet Masculin.  

Acesta consideră trupa de la malul Târnavei Mari o echipă puternică. Ivanovic se așteaptă la un joc mai bun decât cel arătat la Craiova de formația sa.

Gaz Metan a arătat în prima etapă, împotriva Asesoftului, că este o echipă bună și periculoasă, cu multe puncte puternice. Dacă ar fi să aleg care sunt cei mai periculoși jucători ai lor, aceștia ar fi Mandache și Shiloh, însă ei joacă ca o echipă și toți o să ne pună probleme. Mă aștept la un joc bun iar echipa noastră să fie la un nivel mai ridicat decât la Craiova. Dacă ne facem jocul cred că o să câștigăm.

Extrema de forță a Mureșului a declarat că nu o să aibă probleme în a juca împotriva fostei sale echipe, deoarece oficialii medieșeniilor nu și-au respectat promisiunile legate de plata salariilor și bonusurilor.

Va fi foarte ciudat să joc în potriva echipei a cărei fani m-au susținut timp de trei ani. Însă sunt un jucător profesionist și nu o să am emoții pentru acest meci, în special pentru că oamenii de la club nu au fost onești și nu și-au respectat promisiunile cu privire la salarii și bonusuri pe care s-au angajat să ni le plătească, lucru pe care nu l-au făcut.

Confruntarea dintre BC Mureș și Gaz Metan este programată pentru miercuri, începând cu ora 20:30, și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

foto: fibaeurope.com

9 comentarii la aceasta stire:
  • CS Gaz Metan Mediaș Derp :

    Shame
    ...si daca nu ti-ai luat banii la timp te-ai gandit sa trantesti meciurile din playoff cu Muresul, echipa la care stiai ca vei ajunge. Valabil si pentru Mlade.
    Curios e faptul ca desi nu aveai bani, iti permiteai sa dovedesti cate-o sticla de Jack, aproape in fiecare noapte, in irish pub.

    cu 10 ani în urmă (08.10.2013)
    • CS Municipal Mediaș bbfreak:

      nu e prea OK ce spui
      Vre-o 3 ani de zile Ivan a jucat ptr GMM, si a facut-o bine. Nu uita ca ei din asta traiesc, astfel isi asigura viitorul. Nu pot juca pana la 60 de ani!
      Nu stiu tu, dar eu nu as putea sa dovedesc ca el, sau alti jucatori au trantit meciurile. Pot insa sa afirm, ca nu au dat totul ptr ca sa le castige, insa clubul avea datorii neonorate fata de ei.
      GMM a avut, si va avea o mare problema: cat timp clubul e condus anapoda de un om depasit, venit din era dinozaurilor, cu scoala de "management sportiv" a lui tata Jean, si care nu are nimic de-a face cu baschetul, nu ar trebuii sa ne miram, daca mai GMM va mai pierde oameni din lot sau staff.
      Atata timp cat atat Transgaz si Romgaz au trecut prin tot felul de probleme, mediatice, de organizare si reorganizare, era clar ca nici bugetul nu e la timp disponibil, nici la nivelul asteptarilor.
      Si in final ce face omu' cu banii lui, si in timpul lui liber, este strict problema lui atata timp cat nu e ilegal.
      Ca si concluzie: inainte de a arata paiele altora, verificam ca nu avem vre-o barna in ochi :)

      cu 10 ani în urmă (08.10.2013)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Oricat i-ai tine partea in toate posturile si cat l-ai considera de valoros, a dovedit ca nu are mentalitate. Oricat ai fi de neplatit, sa te ineci mereu ca tiganu la mal e un pic rusinos. Daca scoatem cupele, in campionat vesnic au fost semifinale, in cupele europene anul trecut pierzi un meci care il aveai in mana. E o treaba de respect de sine sa tot pierzi in asemenea hal meciurile decisive. In afara de semifinala cu Clujul lui Tenter cand a mers si Mediasul 5 meciuri, in rest toate au fost batai la 0 in ultimul hal, iar asta cu Muresu le-a intrecut pe toate. Daca esti atat de neplatit incat sa pierzi categoric si un ultimul hal cu o echipa decenta, dar nu de euroliga, atunci mai bine pleci. E un jucator foarte bun, nu zice nimeni ca nu, dar mai trebe si altceva.

    cu 10 ani în urmă (08.10.2013) Raspunde
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    free
    I-am tinut partea prt ca imi place cum joaca baschet.
    Nu ma intereseaza ce mananca, ce bea, ci ceea ce face pe teren.
    Ptr faptul ca atat el, cat si altii, au lasat garad jos anul trecut si nu au jucat la potential maxim, din motive financiare (pe care clubul chiar nu avea cum sa le controleze), nu ii iau deloc apararea. Atitidinea lui si a celorlati m-a deranjat f.mult.
    Tot ce incerc sa spun este ca nu o fi el fata mare, insa nici clubul nu e usa de biserica.

    cu 10 ani în urmă (08.10.2013) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș Derp :

    @bbfreak
    Ivan a fost jucatorul meu favorit, inca il consider baschetbalistul cu cea mai buna viziune asupra jocului din Ro, insa putea pleca demn, nu in halul in care a facut-o, si apoi sa si arunce cu rahat.
    Apropo de viata perosnala, atunci cand esti jucator profesionist nu poti considera ca seara dinaintea meciului e timpul tau liber, sa-ti permiti sa te faci muci prin bodegi, ca are de suferit randametul, echipa, fanii...

    cu 10 ani în urmă (08.10.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe John:

      Hm!?
      eu nu cred ca tu l-ai vazut vreodata pe Ivan inaintea vreunui meci la pub. Dupa meciuri, intr-adevar, lingea cate o sticla de Jack intr-o noapte, dar inainte de meciuri ma indoiesc ca un jucator cu experienta lui, intr-un oras ca Mediasul, ar risca sa fie vazut la baute. Nu cred ca e cazul sa-l improscam cu rahat din cauza ca a plecat de la noi.

      cu 10 ani în urmă (09.10.2013)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe baschet76 :

    saracul ivanovic
    ivanovic a trantit si meciul de la constanta din iarna. la pariuri infrangerea mediasului avea cota mare

    cu 10 ani în urmă (08.10.2013)
    • veghetor:

      Oare?
      Dacă într-adevăr a fost trântit meciul, nu Ivanovic singur a făcut-o! (Dealtfel ar fi și imposibil la diferența de valoare dintre cele două echipe) Revezi statistica și o să vezi că așa e. http://totalbaschet.ro/meci/CS-Farul-Constan%C5%A3a_vs_CS-Gaz-Metan-Media%C8%99~4238

      cu 10 ani în urmă (08.10.2013)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    speculatii
    No offence dar fara dovezi concrete ceea ce sustin unii din voi (despre meciuri trantite, etc) sunt pure speculatii. Ivanovici nu a jucat singur pe teren ci cu inca 4 colegi ca sa nu enumar si cei de pe banca asa ca este cam absurd sa il faci pe Ivanovici tap ispasitor. Toti au zile mai bune, zile mai proaste + uneori antrenorul poate fi neinspirat asa ca se mai pierd meciuri dar ca sa dai vina doar pe 1 este jenant. Pe de alta parte sunt convins ca fum fara foc nu iese asa ca sa lasam trecutul si sa ne uitam la ce este acum.

    cu 10 ani în urmă (09.10.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!