Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Ivanovic: "Cred că avem soluția potrivită pentru adversari precum CSU Sibiu"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.02.2012

Ivan Ivanovic, extrema echipei Gaz Metan Mediaș, a prefațat pentru cititorii TotalBaschet, confruntarea cu CSU Sibiu de miercuri (22.02), din cadrul etapei a 22-a în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin.

Echipa ta este neînvinsă în retur. Ce părere ai despre meciul cu CSU Sibiu în aceste condiții?

Da, am început foarte bine partea a doua și vrem să continuăm în aceeași notă și următoarele meciuri. Jucăm pe teren propriu și cred că avem șanse mari să câștigăm.

Ce părere ai despre stilul de joc al lui CSU Sibiu?

Sibiu este o echipă periculoasă. Joacă foarte rapid și atractiv dar eu cred că pentru acest gen de meciuri avem soluția potrivită.

Miercuri, cu meciul împotriva Sibiului, echipa ta începe o serie dificilă de meciuri. Crezi că sunteți pregătiți pentru ele?

După părerea mea partea a doua a sezonului începe cu următorul meci pentru noi. Avem meciuri foarte grele, dar îmi place acest lucru. Trebuie să demonstrăm că suntem una dintre echipele cele mai bune în această ligă. Iar prin intermediul meciurilor care ne așteaptă vom afla răspunsul la acest lucru.

Aveți probleme medicale în acest moment?

Finalmente nu avem probleme cu accidentările și toată lumea participă la antrenamente. Ceea ce este bine pentru că ne-am pregătit cu trebuie și sunt sigur că în aceste condiții putem fi în formă pentru restul sezonului.

Foto: Frățilă Daciana Codruța 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!