Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ivan Siriscevic și Sime Spralja părăsesc BC Timișoara

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.05.2012

Prezenți la o întâlnire cu reprezentanții mass-media, Leontin De Maio, președintele BC Timișoara, respectiv Predrag Badnjarevic, antrenorul formației de pe Bega, au dezvăluit faptul că doi dintre jucătorii străini ai echipei nu se vor regăsi în lot în sezonul 2012/13.

Cei doi în cauză sunt croații Ivan Siriscevic și Sime Spralja.

Siriscevic (foto 1) a fost legitimat vara trecută și a bifat 37 prezențe în echipamentul alb-violet. El a avut medii de 22.4 minute cu 10.1 puncte, 3.3 recuperări, 0.9 pase decisive, 0.8 intercepții și 1.3 posesi pierdute pentru 9.1 la eficiență.

În schimb, Spralja (foto 2) a venit la Timișoara din retur având 11 meciuri jucate în Divizia A. El a avut medii de 10.9 puncte, 4.2 recuperări, 0.8 pase decisive, 0.4 intercepții și 0.9 posesii pierdute pentru 11.6 la eficiență.

De notat că Spralja nu a bifat nicio prezență în playoff. Deși nu au comunicat o cifră exactă, oficialii Timișoarei au precizat că extrema de forță croată a avut cel mai mare salariu dintre toți jucătorii legitimați la această echipă în sezonul 2011/12.

Totodată, De Maio și Badnjarevic au spus că în momentul de față, cu excepția celor doi baschetbaliști croați, respectiv a jucătorilor care deja au semnat pentru sezonul 2012/13, se poartă negocieri cu toți componenții lotului de jucători aflați sub contract cu BC Timișoara în sezonul 2011/12.

foto: fortaviola.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • dante :

    Penibila conducere
    Daca il tineti pe Markovic doar pt ca e baiat bun si pt ca vi frica de suporteri sunteti niste papagali.Echipa are nevoie de jucatori de valoare nu de jucatori care joaca 3 meciuri pe campionat.Al doilea jucator ce nu are ce cauta e cuic care e penibil si mai e si batran.Faceti echipa papagalilor nu stati cu ciurucuri.

    cu 11 ani în urmă (29.05.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    corecta remarca
    referitoare la motivele pastrarii sau nu a unor jucatori in echipe si valabila in tot campionatul. simpatia nu e un criteriu d eperformanta.

    cu 11 ani în urmă (30.05.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!