Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jalen Jones: „Trebuie să ne uităm din nou la meci și să vedem unde putem fi mai buni”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.05.2023

Jalen Jones: „Trebuie să ne uităm din nou la meci și să vedem unde putem fi mai buni”

U-BT Cluj-Napoca a cedat în primul meci al finalei din Liga Națională de Baschet Masculin. Studenții au fost învinși în deplasare de către CSM Oradea, cu scorul de 79-73, la capătul unei confruntări în care au condus pentru o bună parte din repriza a doua.

Jalen Jones a fost cel mai bun marcator al campioanei en-titre, terminând cu 17 puncte. El a mai adăugat și 4 recuperări și a transformat 6/9 aruncări din acțiune, 2/4 de la distanță și 3/4 de la libere pentru +14 la eficiență. Iată ce a avut americanul de spus după eșecul de duminică:

„A fost un meci echilibrat, cu multe răsturnări de situație. Am ratat foarte multe aruncări libere, care ne-au costat în cele din urmă pe finalul de meci. Au jucat un meci foarte bun. Acum trebuie să ne luăm o zi de odihnă și să revenim unde trebuie. Unii dintre colegii mei s-au chinuit la capitolul individual, dar trebuie să ne uităm din nou la meci și să vedem unde putem fi mai buni și să ne pregătim pentru următorul joc.”

Meciul al doilea al finalei este programat marți, 16 mai, de la ora 18:00. Cel de-al doilea joc din Oradea Arena va putea fi urmărit pe Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

*foto: Facebook/Photos by Arman Noemi

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    "Play like a Hot Dogs" (mesaj de la Silvă în time out)
    Soluția problemei clujene e una simplă și a fost scrisă de CoAch H'Akeem pe un bilețel găsit pe jos după primul joc din finală: "renunțați la frica de bătaie care vă imobilizează la libere, alegeți corect străinii de pe foaie fără să mai băgați în teren iarăși o mînă moartă, jucați ca în campionat și nu mai jucați ca și cînd ați juca în Euroligă cu Partizan..."

    cu 11 luni în urmă (15.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!