Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jamar Diggs: „Acest meci va fi extrem de dificil”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
22.01.2016

Baschetbalistul din lotul Energiei Târgu Jiu a vorbit pentru Total Baschet despre primul meci pe care echipa sa îl joacă în Liga Națională de Baschet Masculin, după succesul înregistrat, la jumătatea săptămânii, în fața legendarei Cibona Zagreb. CS Energia Târgiu Jiu primește vizita lui CSU Atlassib Sibiu, iar Jamar Diggs spune că echipa sa va încerca să profite de avantajul terenului propriu.

„Suntem extrem de fericiți pentru succesul nostru în cupele europene și încercăm ca în meciurile din competiția internă să reușim același lucru. Meciurile din Liga Națională din România sunt diferite, echipele te cunosc mai bine, de aceea trebuie să tratăm aceste jocuri cu mai multă concentrare.

Sibiul a făcut un sezon foarte bun și noi știm, ca echipă, că acest meci va fi extrem de dificil. Ne-au bătut o dată, dar acum vom încerca să folosim avantajul terenului propriu. Și dacă jucăm bine, putem concura cu orice echipă din Ligă”, a declarat Jamar Diggs.

Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!