Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jason Forte: "Ne-am aşteptat la o luptă dar Otopeni a uitat să îşi aducă armele"

Viorel Sălceanu

Viorel Sălceanu
11.11.2011


În 27 de minute petrecute pe teren, Forte a avut 18 puncte, 6 pase decisive
şi 4 mingi câştigate. (Foto: Radu Roşca)

Vineri seară BC Mureş Târgu Mureş a spulberat pe CS Otopeni într-un meci contând pentru etapa a 8-a a Diviziei A masculine de baschet. Mureşenii au început foarte bine jocul şi nu au lăsat nicio şansă adversarului învingând la peste 41 de puncte, 105-64. Toţi jucătorii gazdelor înscrişi pe foaia oficială de joc au punctat.

Este a 7-a înfrângere consecutivă pentru CS Otopeni în timp ce formaţia antrenată de Deri Csaba adună 6 victorii şi 2 înfrângeri în 8 confruntări. La finalul jocului Jason Forte ne-a declarat că s-a aşteptat la o luptă însă echipa din Otopeni "a uitat să îşi aducă armele".

Deşi ne-am aşteptat la o luptă, se pare că echipa din Otopeni a uitat să îşi aducă armele. Apărarea noastră a funcţionat la parametri normali. Se putea şi mai bine dar per total s-au apărat exemplar. Ţoţi jucătorii din echipă au punctat, ceea ce este un lucru bun pentru viitor. Victoria de azi ne ridică moralul pentru partida următoare unde sperăm să aducem aceaşi energie ca în meciul de astăzi.

Datorită cotului primit în gură de Forte, acesta a trebuit să se deplaseze la spital unde i-au fost aplicate 8 copci pentru a-i coase buza.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!