Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Javion Blake este noul fundaș al lui BC CSU Sibiu

Javion Blake este noul fundaș al lui BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu a anunțatransferul jucătorului american Javion Blake. Acesta devine al 5-lea jucător străin din trupa antrenată acum de Miguel Angel Hoyo.

Născut pe 12 iulie 1997, Javion Blake măsoară 1.90 metri și este un jucător de poziția 1. El a petrecut două sezoane în Europa, la BMS Herlev în Danemarca și Basket Brno în Cehia.

În sezonul 2020/2021, Blake a jucat 40 de partide pentru Basket Brno. El a avut medii statistice de 12.4 puncte, 2.8 recuperări și 1.9 pase decisive pe meci. Americanul a bifat apoi 33 de prezențe în Mexic la Astros de Jalisco, unde a totalizat 11.4 puncte, 2.6 recuperări și 2.8 pase decisive pe meci.

Javion Blake și-a început cariera profesionistă în sezonul 2019/2020, pe care l-a împărțit între Kalamunda Eastern Suns (Australia) și BMS Herlev (Danemarca).

Așadar, Javion Blake este al 5-lea străin din lotul lui BC CSU Sibiu, după Tamulis, Pratt, McGrew și Padgett. Americanul ar putea debuta în echipamentul galben-albastru în etapa a 12-a din LNBM, când sibienii joacă pe teren propriu contra lui CSM VSKC Miercurea Ciuc.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    mult succes in continuare
    parca n-am mai vazut de ceva vreme cordialele urari prin zona, urari pe care le-am corelat cu evolutia proasta a CSU.
    Se poate spune ca avem o echipa noua. Urmeaza sarmalele, deci prin februarie poate contam si noi campionat.

    cu 2 ani în urmă (15.12.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    Da
    Pare un transfer mai reușit decât P.
    Ținând cont că s-a făcut economie și cu saleriul antrenorului(care vorba aia nu afecta bugetul) acum avem "loc" și de ultimul străin


    Știu că e o discuție ușor deplasata în contextul performantelor europene ale Clujului și Oradei dar pe lângă felicitările pentru ei trebuie să ne uităm și în ograda noastră.....

    cu 2 ani în urmă (17.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!